Gevogelte

Er zijn 77 producten

Heerlijke scharrelkip, fazant, kwartel of parelhoen van een echte gevogeltespecialist, Rob Treuren, altijd vers en van de hoogste kwaliteit. Liefhebbers van gevogelte en hobbykoks krijgen rechtstreeks van onze experts topproduct thuis geleverd. Alleen bij Directlyfrom.nl. 

1 - 24 van 77 producten weergegeven
  • Kip16

    Lekkere kippendijen van het Gildehoen. Mals stukje vlees met bite!

  • Kip09

    Een heerlijk kippetje met geel vlees. Deze kippen krijgen voer waarvan ca 80% maïs is en dat zorgt voor de gelige kleur en voor voor mals vlees. De maïskip wordt gehouden in schuren of stallen, waarbinnen de kippen kunnen rondlopen. De kippen worden geslacht op gewicht en niet op leeftijd. Hierdoor is het vlees wat zachter en zijn de botten wat brozer.

  • Kip22

    Lekker gekruide kipburgers van het Gildehoen. Kort bakken in pan of op de BBQ

  • Kip18

    Lekkere kippenboutjes van het Gildehoen. Heerlijk om te smoren en kluiven maar!

  • Lux20

    Prachtige kwaliteit fond, vol van smaak. Op klassieke wijze sterk ingekookt op basis van gevogelte. Een goede basis voor het maken van soepen en een heerlijke saus.

  • Kip14

    Mooie sappige kipfilet van het Gildehoen. Iets stevige als reguliere kipfilet. Lekkere filet met heerlijke smaak.

  • Kip15

    Mooie stevige kippenbouten van het Gildehoen. Door de ruimte die de kippen hebben genoten zijn de spieren iets meer ontwikkeld en hierdoor krijg lekkere stevige, malse kippenbouten.

  • Lux11

    100% ganzenvet uit Frankrijk. Een natuurproduct van de allerbeste kwaliteit, namelijk van het huis Laguilhon

  • Kip20

    Lekkere levertjes van het Gildehoen. Slechts kort bakken met en smullen maar. Bakje a 250 gram.

  • Gev20

    De grouse is een exclusief gevogelte van de Schotse Hooglanden. U weet wel, van de whiskey Famous Grouse, op die fles staat een plaatje van deze mooie vogel. De grouse is niet een heel bekend gevogelte om mee te koken. De jacht op de grouse is een Schotse traditie. De smaak van het vlees is een typische wildsmaak en uitgesproken. Opvallend is de...

  • Kip19

    Lekkere dubbele kipvleugels van het Gildehoen.

  • Gev31

    Eendeborstfilet voor 2 personen van een Franse tamme eend. De magret is de borstfilet van een eend die is vetgemest voor foie gras. Het vlees is mals en zeer smaakvol. Het vlees is dieprood. Een Magret wordt opgediend met het velletje er nog aan. Voor de bereiding het vel eerst insnijden. De Magret de Canard dient rosé geserveerd te worden. Heerlijk met...

  • Lux17

    Franse eenpansschotel gebaseerd op witte bonen, eend, worst, bouillon en groente

  • Gev06

    De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijd een feestelijk resultaat.

  • Gev25

    Mooie Franse kalkoen, een waar feest op tafel!

  • Gev33

    Eendenbouten van de Franse tamme mannetjes eend. De eendenboutjes zijn stevig van vlees met een stevig vel er omheen. Dit vel houdt de boutjes sappig tijdens het braden. De bouten zijn groot van stuk en wegen ca. 350 gramper stuk. Eendenbouten zijn zeer geschikt om te confijten, het bereiden op lage temperatuur in ganzen- of eendenvet. Eendenboutjes...

  • Lux16

    Prachtige kwaliteit fond, vol van smaak. Op klassieke wijze sterk ingekookt op basis van wild. Een goede basis voor het maken van soepen en een heerlijke saus.

  • Gev18

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De boutjes (poten) zijn wat steviger en hebben een iets langere bereiding nodig als de borst. De bereidingstijd van de fazant hen is ca. 50/60 minuten. Afhankelijk van de grootte.

  • Gev17

    vers vanaf half october t/m eind januari / van februari t/m september uitsluitend diepgevroren verkrijgbaar.

  • Lux19

    Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

  • Gev03

    Borstfilet van de parelhoen waar het velletje en vleugeltje nog aan zitten. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

  • Kip23

    Franse scharrelkapoen uit Zuid West Frankrijk. Een kapoen is een gecastreerde haan. De kapoen staat bekend om de malsheid van het vlees. Het zijn grote hanen van ca. 3kg. De kapoen geniet een lange bereiding van ca. 2/3 uur.

  • Gev16

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. Een haantje is wat groter van stuk en het vlees heeft wat meer bite.

  • Gev15

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De fazant hen is iets kleiner dan de fazant haan. Deze vrouwtjes fazant weegt ca. 600 gram en is elegant van smaak. Van oudsher wordt de fazant hen als lekkerder ervaren als de fazanthaan. Het vel van de fazant hen is oranje/gelig van kleur en heeft na het braden een lekkere smaak. Het vlees...

Heerlijke scharrelkip, fazant, kwartel of parelhoen van een echte gevogeltespecialist, Rob Treuren, altijd vers en van de hoogste kwaliteit. Liefhebbers van gevogelte en hobbykoks krijgen rechtstreeks van onze experts topproduct thuis geleverd. Alleen bij Directlyfrom.nl. 

Filter

Prijs

1 € - 59 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.