Gevogelte wild

Er zijn 16 producten
1 - 16 van 16 producten weergegeven
  • Gev20

    De grouse is een exclusief gevogelte van de Schotse Hooglanden. U weet wel, van de whiskey Famous Grouse, op die fles staat een plaatje van deze mooie vogel. De grouse is niet een heel bekend gevogelte om mee te koken. De jacht op de grouse is een Schotse traditie. De smaak van het vlees is een typische wildsmaak en uitgesproken. Opvallend is de...

  • Gev18

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De boutjes (poten) zijn wat steviger en hebben een iets langere bereiding nodig als de borst. De bereidingstijd van de fazant hen is ca. 50/60 minuten. Afhankelijk van de grootte.

  • Gev17

    vers vanaf half october t/m eind januari / van februari t/m september uitsluitend diepgevroren verkrijgbaar.

  • Gev16

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. Een haantje is wat groter van stuk en het vlees heeft wat meer bite.

  • Gev15

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De fazant hen is iets kleiner dan de fazant haan. Deze vrouwtjes fazant weegt ca. 600 gram en is elegant van smaak. Van oudsher wordt de fazant hen als lekkerder ervaren als de fazanthaan. Het vel van de fazant hen is oranje/gelig van kleur en heeft na het braden een lekkere smaak. Het vlees...

  • Gev19

    Het lievelingswild van menig chef-kok en een ware delicatesse. Jonge patrijzen hebben een korte bereidingstijd en worden omwikkeld met druivenbladeren en vet gebraden.

  • Gev37

    Hele wilde eend van eigen bodem. De wilde eend heeft mooi donker rood vlees een geel kleurige, iets vettige huid. Afhankelijk van het jaargetijde is die huid vetter of minder vet. De hele wilde eend kunt u het beste bereiden in pan of oven. De wilde eend weegt ca. 500/600 gram en is geschikt voor 2 personen. Bereidingstijd ca. 40/50 minuten.

  • Gev38

    Borstfilet van de wilde eend. Het vlees van de borstfilet is donkerrood van kleur. Het vel is geel/oranje van kleur en iets vettig. Wilde eendenborstfilet heeft een korte bereidingstijd en is het lekkerst als ze rosé op tafel komt. Heerlijk te combineren met wat zoetige sauzen.

  • Gev42

    Speciaal voor Kerst bieden wij verse gevulde kalkoenen aan. Onze kalkoenen komen vers uit Frankrijk en worden ontbeend en gevuld. De basis van de Farce (vulling) is kalkoengehakt die is verrijkt met paddestoelen, zout en peper. De gevulde kalkoen weegt ca. 2,3 – 2,6 kg is voor ca. 6 personen. Bovenop de kalkoen zit een plakje varkensspek.

  • Gev40

    Heerlijke parelhoenpaupiëttes in mooie marinade. U bereidt deze parelhoenpaupiëttes in de marinade bij voorkeur in 45 minuten in de oven op 160C. Gegarandeerd een succes op tafel. Lekker bij zowel zomer- als wintergroenten

  • Gev43

    Speciaal voor Kerst bieden wij verse gevulde kalkoenen aan. Onze kalkoenen komen vers uit Frankrijk en worden ontbeend en gevuld. De basis van de Farce (vulling) is kalkoengehakt die is verrijkt met kastanjes, zout en peper. De gevulde kalkoen weegt ca. 2,3 – 2,6 kg is voor ca. 6 personen. Bovenop de kalkoen zit een plakje varkensspek.

  • Gev22

    De wilde duif gefileerd bestaat uit 2 borstfilets, de 2 boutjes en het karkas. Wilde duif is een ware delicatesse. Het donkere vlees is compact en mals met een uitgesproken smaak en geur. De gefileerde duif geniet een korte bereiding. De filets worden kort gebakken en rosé gegeten. De boutjes worden gebraden of geconfijt. Het karkasje kunt u gebruiken...

  • Gev21

    Wilde duiven zijn een delicatesse. Het donkere vlees is compact en mals met een uitgesproken smaak en geur.

  • Gev10

    Een borstfilet van een wilde gans. Het gedeelte van de gans dat relatief makkelijk te verwerken is, hoewel ook de borstfilet van de wilde gans soms ook vrij stevig kan zijn. Dit heeft dan te maken met de leeftijd en het aantal vlieguren van de gans. Borstfilet van een jonge wilde gans kan kort worden gebraden, zoals een biefstuk. Slecht een klein gedeelte...

  • Gev11

    Bouten/poten van de wilde gans. Bouten van de wilde gans zijn mooi te confijten of te gebruiken in rilette. Gans laat zich prima combineren met compote van rood fruit of bijvoorbeeld pruimenchutney.

  • Gev41

    Heerlijke parelhoenboutje gevuld met geitenkaas en dragon. U bereidt deze parelhoenpaupiëttes in de marinade bij voorkeur in 45 minuten in de oven op 160C. Gegarandeerd een succes op tafel. Lekker bij zowel zomer- als wintergroenten

Filter

Prijs

2 € - 17 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.