Gevogelte tam

Er zijn 24 producten
1 - 24 van 24 producten weergegeven
  • Gev07

    De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijd een feestelijk resultaat.

    4,25 €/stuk
  • Gev09

    Een waardevolle uitgave, waarin zowel het wel en wee van de jacht als de mooiste gerechten worden beschreven. Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel komt de jacht aan bod. Wie zijn de jagers en hoe gaat het jagen in z’n werk? In deel twee van dit boek worden zeventig recepten/ gerechten behandeld van alle wildsoorten die in Nederland door de...

    3,50 €/doosje
  • Gev05

    Een heerlijke rollade gemaakt van een uitgebeend parelhoenvlees, gevuld met pruimen die geweekt zijn in cognac.

    8,50 €/stuk
  • Gev06

    De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijd een feestelijk resultaat.

    3,25 €/stuk
  • Gev29

    Eendenborstfilet voor 1 persoon. Een filet de canette is de eendenborstfilet van de vrouwtjeseend. De eendenborst heeft een vleeskant en een huidkant. De huidkant dient voor de bereiding ingesneden te worden voor het beste resultaat. Hierdoor kant het vet eruit en de hitte erin en krijgt u een lekker sappig eendenborst met een krokant randje. De...

    2,45 €/100 gram
  • Gev02

    Borstfilet van de parelhoen. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    2,75 €/100 gram
  • Gev33

    Eendenbouten van de Franse tamme mannetjes eend. De eendenboutjes zijn stevig van vlees met een stevig vel er omheen. Dit vel houdt de boutjes sappig tijdens het braden. De bouten zijn groot van stuk en wegen ca. 350 gramper stuk. Eendenbouten zijn zeer geschikt om te confijten, het bereiden op lage temperatuur in ganzen- of eendenvet. Eendenboutjes...

    12,50 €/kg
  • Gev08

    Een kwartel met ons eigen 'signatuur'; ontbeend en gevuld met gevogelte farce en truffel, omwikkeld met een lapje vetspek in een druivenblad. De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijf een feestelijk resultaat.

    6,50 €/stuk
  • Gev25

    Mooie Franse kalkoen, een waar feest op tafel!

    9,95 €/kg
  • Gev31

    Eendeborstfilet voor 2 personen van een Franse tamme eend. De magret is de borstfilet van een eend die is vetgemest voor foie gras. Het vlees is mals en zeer smaakvol. Het vlees is dieprood. Een Magret wordt opgediend met het velletje er nog aan. Voor de bereiding het vel eerst insnijden. De Magret de Canard dient rosé geserveerd te worden. Heerlijk met...

    2,45 €/100 gram
  • Gev13

    De bouten/poten van de tamme gans. Heerlijk om te confijten bijvoorbeeld. Tamme ganzenbouten zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

    1,75 €/100 gram
  • Gev03

    Borstfilet van de parelhoen waar het velletje en vleugeltje nog aan zitten. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    2,15 €/100 gram
  • Gev01

    Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    11,50 €/stuk
  • Gev35

    Trek in een vlezig, sappig en mals stukje eend? Probeer dan eens deze geconfijte eendenmaagjes. Een ware specialiteit. Maagjes geconfijt en gekookt in eigen vet.

    7,90 €/stuk
  • Gev14

    Borstfilet van de tammme gans. Zacht vlees met een eigen smaak en vetrandje. Heerlijk rosé te bereiden. Tamme ganzenborst is het hele jaar door verkrijgbaar.

    2,50 €/100 gram
  • Gev12

    Een heerlijke tamme gans is niet te versmaden. Met een goed recept wordt dit altijd een feestmaal! Tamme gans is het hele jaar door verkrijgbaar.

    12,50 €/kg
  • Gev40

    Heerlijke parelhoenpaupiëttes in mooie marinade. U bereidt deze parelhoenpaupiëttes in de marinade bij voorkeur in 45 minuten in de oven op 160C. Gegarandeerd een succes op tafel. Lekker bij zowel zomer- als wintergroenten

    4,50 €/stuk
  • Gev04

    Parelhoenbouten zijn iets slanker en minder vol van vlees dan kippenpoten. De boutjes hebben vrij donker bruin/rood vlees. Het zijn heerlijke boutjes met een eigen smaak. Bereidingstijd: ca. 45 minuten.Parelhoenboutjes zijn het hele jaar door verkrijgbaar en laten zich prima combineren met alle soorten groenten. Voor de winter zijn parelhoenboutjes met...

    3,25 €/stuk
  • Gev27

    Het vlees van kalkoendijen is stevig en sappig. Dijen zijn uitermate geschikt voor een langere bereiding. Denk hierbij aan stoven of braden. De dij heeft slechts 1 botje. Het vlees wordt helemaal gaar gegeten.

    7,50 €/kg
  • Gev24

    Deze tamme duif is een gezond kwaliteitsproduct met een bijzonder goede smaak. Gefokt bij kleinschalige boeren in de streek Maulévrier. Rust, tijd en natuurlijk voedsel zorgen voor een bijzondere duif. Het favoriete gevogelte van menig topchef.

    14,15 €/stuk
  • Gev26

    Kalkoenfilet is een prachtig, mager stukje van de kalkoen. Het vlees van de borstfilet is zeer zacht en vetarm. Bij een juiste bereiding blijft heerlijk sappig. Op vele manier te bereiden en in gerechten te verwerken. Braadtijd is afhankelijk van de grootte. Kalkoenfilet wordt helemaal gaar gegeten.

    12,50 €/kg
  • Gev28

    De smaak van de tamme eend is erg fijn en niet uitgesproken, daardoor zijn er talloze variaties mogelijk. Een canette is een jonge vrouwtjeseend van maximaal 2 maanden oud, die worden gefokt in de vrije natuur. Het vlees van een jonge eend is het zachts en malst.

    10,90 €/kg
  • Gev34

    Mooie plakjes gesneden eendenborstfilet. Deze eendenborst is eerst geroookt, wat zorgt voor de typerende smaak. Deze plakjes eendenborstfilet zijn uitstekend geschikt voor het maken van voorgerechtjes en amuses. Maar ook heel goed te gebruiken in een salade. 

    4,90 €/90 gram
  • Gev41

    Heerlijke parelhoenboutje gevuld met geitenkaas en dragon. U bereidt deze parelhoenpaupiëttes in de marinade bij voorkeur in 45 minuten in de oven op 160C. Gegarandeerd een succes op tafel. Lekker bij zowel zomer- als wintergroenten

    4,50 €/stuk

Filter

Prijs

3 € - 50 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.