Eend

Er zijn 8 producten
1 - 8 van 8 producten weergegeven
  • Gev29

    Eendenborstfilet voor 1 persoon. Een filet de canette is de eendenborstfilet van de vrouwtjeseend. De eendenborst heeft een vleeskant en een huidkant. De huidkant dient voor de bereiding ingesneden te worden voor het beste resultaat. Hierdoor kant het vet eruit en de hitte erin en krijgt u een lekker sappig eendenborst met een krokant randje. De...

    2,45 €/100 gram
  • Gev33

    Eendenbouten van de Franse tamme mannetjes eend. De eendenboutjes zijn stevig van vlees met een stevig vel er omheen. Dit vel houdt de boutjes sappig tijdens het braden. De bouten zijn groot van stuk en wegen ca. 350 gramper stuk. Eendenbouten zijn zeer geschikt om te confijten, het bereiden op lage temperatuur in ganzen- of eendenvet. Eendenboutjes...

    12,50 €/kg
  • Gev31

    Eendeborstfilet voor 2 personen van een Franse tamme eend. De magret is de borstfilet van een eend die is vetgemest voor foie gras. Het vlees is mals en zeer smaakvol. Het vlees is dieprood. Een Magret wordt opgediend met het velletje er nog aan. Voor de bereiding het vel eerst insnijden. De Magret de Canard dient rosé geserveerd te worden. Heerlijk met...

    2,45 €/100 gram
  • Gev37

    Hele wilde eend van eigen bodem. De wilde eend heeft mooi donker rood vlees een geel kleurige, iets vettige huid. Afhankelijk van het jaargetijde is die huid vetter of minder vet. De hele wilde eend kunt u het beste bereiden in pan of oven. De wilde eend weegt ca. 500/600 gram en is geschikt voor 2 personen. Bereidingstijd ca. 40/50 minuten.

    13,50 €/stuk
  • Gev35

    Trek in een vlezig, sappig en mals stukje eend? Probeer dan eens deze geconfijte eendenmaagjes. Een ware specialiteit. Maagjes geconfijt en gekookt in eigen vet.

    7,90 €/stuk
  • Gev38

    Borstfilet van de wilde eend. Het vlees van de borstfilet is donkerrood van kleur. Het vel is geel/oranje van kleur en iets vettig. Wilde eendenborstfilet heeft een korte bereidingstijd en is het lekkerst als ze rosé op tafel komt. Heerlijk te combineren met wat zoetige sauzen.

    5,50 €/100 gram
  • Gev28

    De smaak van de tamme eend is erg fijn en niet uitgesproken, daardoor zijn er talloze variaties mogelijk. Een canette is een jonge vrouwtjeseend van maximaal 2 maanden oud, die worden gefokt in de vrije natuur. Het vlees van een jonge eend is het zachts en malst.

    10,90 €/kg
  • Gev34

    Mooie plakjes gesneden eendenborstfilet. Deze eendenborst is eerst geroookt, wat zorgt voor de typerende smaak. Deze plakjes eendenborstfilet zijn uitstekend geschikt voor het maken van voorgerechtjes en amuses. Maar ook heel goed te gebruiken in een salade. 

    4,90 €/90 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.