Smitten appelen

Rungis

Kenners vinden de smitten appel een van de lekkerste appels. Een stevige bite en een fris-zure smaak maken dat deze appel niet melig is.

Kenners vinden de smitten appel een van de lekkerste appels. Een stevige bite en een fris-zure smaak maken dat deze appel niet melig is.

De smitten appel is een kruising tussen de Nieuw-Zeelandse Royal Gala, Breaburn en de Engelse rassen Fiesta en Falstaff. Het begon allemaal in 2001 met een teeltprogramma, dat werd ontwikkeld door Nieuw-Zeelandse onderzoekers.

Dit product wordt geleverd door Rungis
Rungis is dé vers specialist in aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden voor horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven. Al sinds 1989 is Rungis een begrip in de culinaire wereld en levert dagvers. Van (sterren) restaurants tot eetcafés en van hotels tot cateringbedrijven. Rungis is nog altijd echt groenteboer en een onafhankelijk familiebedrijf.

5 seizoenen
Rungis inspireert en informeert je met een grenzeloos en uniek assortiment langs de 5 seizoenen. Wie dicht bij de natuur staat en uitgaat van de kracht van elk seizoen, komt er niet onderuit; er bestaan 5 unieke seizoenen met groente, fruit en kruiden die authentiek zijn voor dat jaargetijde.
Rungis kent 5 seizoenen: winter, lente, voorzomer, zomer en herfst.

Gert Jan's keuze
Iedere week inspireert Gert jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete seizoenproducten. Bekijk het filmpje van deze week
Ben je op professioneel vlak geïnteresseerd? Kijk dan op Rungis.nl

ConditieKoelvers
HerkomstNederland, Barendrecht
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.