Karmozijn stoofperen

2.45 2,45 €/1 kilogram

Rungis

Karmozijn de Sonnaville stoofpeer is een kruising tussen Conference, het bloedpeertje, en de kreeftpeer. Het vruchtvlees is roodkleurig en licht zuur. Geschikt als stoofpeer maar behoeft suiker. Kookt prachtig Karmozijn rood en is ook geschikt bij het eten van wild. Ook zeer geschikt voor het maken van perenjam.

Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

2.45 2,45 €/1 kilogram

Karmozijn de Sonnaville stoofpeer is een kruising tussen Conference, het bloedpeertje, en de kreeftpeer. Het vruchtvlees is roodkleurig en licht zuur. Geschikt als stoofpeer maar behoeft suiker. Kookt prachtig Karmozijn rood en is ook geschikt bij het eten van wild. Ook zeer geschikt voor het maken van perenjam.

Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

Dit product wordt geleverd door Rungis
Rungis is dé vers specialist in aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden voor horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven. Al sinds 1989 is Rungis een begrip in de culinaire wereld en levert dagvers. Van (sterren) restaurants tot eetcafés en van hotels tot cateringbedrijven. Rungis is nog altijd echt groenteboer en een onafhankelijk familiebedrijf.

5 seizoenen
Rungis inspireert en informeert je met een grenzeloos en uniek assortiment langs de 5 seizoenen. Wie dicht bij de natuur staat en uitgaat van de kracht van elk seizoen, komt er niet onderuit; er bestaan 5 unieke seizoenen met groente, fruit en kruiden die authentiek zijn voor dat jaargetijde.
Rungis kent 5 seizoenen: winter, lente, voorzomer, zomer en herfst.

Gert Jan's keuze
Iedere week inspireert Gert jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete seizoenproducten. Bekijk het filmpje van deze week
Ben je op professioneel vlak geïnteresseerd? Kijk dan op Rungis.nl

ConditieKoelvers
HerkomstNederland, Barendrecht
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.