Duurzame keuze

Er zijn 310 producten
193 - 216 van 310 producten weergegeven
  • R270021

    Courgettes lijken op grote komkommers maar hoort toch echt bij de pompoensoorten. Courgette heeft een zachte, neutrale smaak. De courgette moet op smaak worden gebracht met andere ingrediënten. Door de neutrale smaak, is de courgette zeer breed inzetbaar. Zo is het perfect door pasta's, gewokt met groente of gegrild in plakjes.

  • R270049

    Prei behoort tot de lookfamilie, net als de ui, bieslook en knoflook. Dit is goed terug te vinden in zowel de smaak als de geur. Prei is heerlijk aromatisch en pittig van smaak. Prei kan op veel verschillende manieren worden gebruikt.

  • R330020

    Deze paardenbloemen gelei is gemaakt van biologisch rietsuiker, pectine uit appelschil en wilde kruiden van kruidenkwekerij Puur aroma. Gebruik de gelei als een normale jam of als extra smaakmaker door pudding en vla. Ook heerlijk bij je favoriet kaas.

  • R330018

    De klassieke kruidenolie is een goede basis olie met veel smaak. Spannend om te proeven door de keuze voor niet alledaagse kruiden. Deze olie kan zowel bij koude als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Gebruik de olie bijvoorbeeld eens bij bak- en wok gerechten met een korte bereidingstijd.

  • R330029

    Onze lieve vrouwe bedstro azijn. Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn met de kruidige plant onze lieve vrouwe bedstro. Gebruik de azijn als vinaigrette door te mengen met olie. Of gebruik hem om bijvoorbeeld rauwe vis mee te marineren.

  • R330022

    Deze gelei heeft een specifiek en kruidig onze lieve vrouwe bedstro aroma. Gemaakt van biologisch rietsuiker en pectine. Gebruik de gelei bij voorgerechten met lever, wild of gevogelte. Ook lekker bij desserts, bijvoorbeeld een appeldessert.

  • R330025

    Mooie friszoete smaak met overweldigend vlierbloesem aroma. Deze siroop is perfect als zoete smaakmaker zonder suiker toe te voegen. Voegt een mooie smaak toe aan thee, maar ook erg lekker als extra smaakdimensie in cocktails.

  • R270130

    Verse rode bieten kennen de meeste niet. Zonde, want als je ze zelf bereid kun je er veel meer mee dan wanneer je ze gekookt koopt. Rode bieten hebeen een aardse smaak en zijn super gezond. Je kan ze koken, rauw raspen of bijvoorbeeld verwerken in een stamppot. Ook erg lekker is een rode bieten carpaccio.

  • 4951375

    Ambachtelijk gemaakte paté met vlees van de Polderbok. Heerlijk voor op brood of voor bij de borrel. Het vlees van de geitenbokjes een heerlijke, maar milde smaak en dat proef je terug in deze paté. Gemaakt met een gedeelte bokkenvlees en een deel varkensvlees voor de optimale structuur. Daarnaast zijn room en tuinkruiden toegevoegd om de smaak te...

  • R270006

    Veel mensen denken dat de kiwi uit Nieuw-Zeeland komt. Maar toen de kiwi nog geen kiwi werd genoemd, maar Chinese kruisbes en later Yang Tao (oftewel zoete perzik), kwam de kiwi alleen nog maar voor in China. Pas begin van de vorige eeuw namen Nieuw-Zeelandse missionarissen zaden mee naar hun vaderland. In eerste instantie kreeg hij de naam Chinese...

  • R10105

    p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Calibri; color: #000000}Die heerlijke frisheid van een typische limoncello, maar dan met de karakteristieke geur en smaak van yuzu. Deze yuzu limoncello is gemaakt van de originele Kochi yuzu. Heerlijk fris en met zijn volledig eigen aroma.

  • R330030

    Deze paardenbloem en basilicum azijn is gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn. Lekker om augurken in te maken of als extra smaakmaker bij een salade. Combineer met bijvoorbeeld konijn. Het konijn 24 uur in de azijn leggen voordat je het konijn garing geeft.

  • R270595

    Kombu is een overwinterende zee-alg, die tot meer dan 3 meter lang kan groeien. Kombu wordt vooral gebruikt en geliefd om het vermogen om zowel zoete en zilte smaken met elkaar de combineren. Kombu is mooi vlezig en krokant en heeft een delicate zee smaak.

  • R330027

    Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn en veel vlierbloesem schermen. Door het zure van de azijn en het bloemige van de vlierbloesem een mooie complexiteit. Een breed inzetbare smaakmaker.

  • R330017

    Deze wilde kruidenolie is gemaakt van verse kruiden geplukt door herborist Frank Radder. De wilde kruidenolie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Meng de olie met een eidooier en azijn voor een heerlijk kruidige dressing.

  • R270497

    Gember is een wortelknol van de gemberplant. Al in de middeleeuwen werd de knol gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Gember is fris, pittig, kruidig en verkwikkend. Deze biologische gember is heerlijk pittig van smaak.

  • R270178

    De cranberry is een kleine rode vrucht. Cranberries hebben een bitterzoete smaak. De gedroogde cranberries zijn vaak zoeter en worden vooral gebruikt in gebak. Van verse cranberries kan je heerlijke sapjes en sauzen maken.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • 4951350

    Saté is een graaggeziene vleesbereiding in Nederland, zowel van varkens- en rundvlees. Maar wist je dat in Indonesië saté ook vaak van geitenvlees wordt gemaakt? Met het poulet voor saté van de Polderbok maak je thuis de lekkerste geitensaté, ofwel Saté Kambing. Het vlees voor het poulet wordt gesneden van de bout van de Polderbok en is zacht van...

  • R330019

    Wilde kruidenpesto gemaakt van wilde kruiden, kaas en hazelnootjes uit de Zuid-Limburgse regio. Gebruik de pesto als smeersel, saus of smaakmaker. Ook erg lekker voor een traditionele pasta pesto.

  • R270207

    De kumquat is een klein langwerpig citrusvruchtje. De kumquat is oranje, heeft friszuur vruchtvlees en een verrassend zoete eetbare schil. Kumquats kun je zo uit de hand eten, maar zijn ook heerlijk gekonfijt.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270535

    Deze in wijn gekookte zuurkool uit de Elzas komt van kleinschalige zuurkool producent Wagner. Choucrouterie Wagner is een traditioneel bedrijf, waar de passie voor de zuurkool overgaat van generatie op generatie. Een bedrijf waar kwaliteit en flexibiliteit in de genen zit.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270235

    Paprika is een vruchtgroente en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze verschillen niet alleen in kleur maar ook enigszins in smaak. De gele en de rode paprika's beginnen als groene paprika's en verkleuren naarmate ze rijper worden. Gele paprika's zijn zoeter dan de groene, maar niet zo zoet als de rode. Gele paprika kan rauw worden gegeten,...

  • 4951120

    Een hele schouder met been van het Polderbok afkomstig van geitenboeren uit Flevoland. De schouder van het geitenbok is wat steviger van structuur dan de bout en is daarom vooral geschikt voor bereidingen op lage temperatuur. Denk aan rollade's, curry's en andere stoofgerechten. Het Polderbokje is mild van smaak maar het vlees heeft zeker karakter. Een...

  • R270769

    Deze rauwe zuurkool uit de Elzas komt van kleinschalige zuurkool producent Wagner. Choucrouterie Wagner is een traditioneel bedrijf, waar de passie voor de zuurkool overgaat van generatie op generatie. Een bedrijf waar kwaliteit en flexibiliteit in de genen zit. Wagner maakt verschillende soorten zuurkool waarvan sommige soorten met Riesling wijn worden...

Filter

Prijs

1 € - 145 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.