Duurzame keuze

Er zijn 310 producten
169 - 192 van 310 producten weergegeven
  • R270055

    Deze biologische citroenen zijn niet gewaxt. Hierdoor hebben ze een minder glanzende schil. Overigens is deze schil nu zonder problemen eetbaar. Je kunt de schil bijvoorbeeld over desserts heen raspen voor een extra smaakdimensie. Uitermate geschikt om zelf limocello van te maken.

  • R270258

    Van teler Frank de Koning. Deze dieprode cherry pruimtomaatjes hebben stevig vruchtvlees en een krachtige, zoete smaak.

  • R270065

    Gember is een wortelknol van de gemberplant. Al in de middeleeuwen werd de knol gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Gember is fris, pittig, kruidig en verkwikkend. Deze biologische gember is heerlijk zacht van smaak.

  • R270315

    De conference peer is de onbetwistbare nummer één in de Belgische en Nederlandse perenteelt. De vrucht is gekend om zijn lekkere smaak en bewaart goed. De conference peer is knapperig fris en lekker sappig. De conference peer is dus altijd een goed idee.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270403

    De doyenne du Comice is een handpeer. Deze peer is heerlijk friszoet van smaak en vol aroma. Het roomwitte vruchtvlees smelt op je tong en is zeer sappig.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270550

    De zwarte peen is donkerpurper tot zwart van kleur. Ook de binnenkant van de peen is donker van kleur. De smaak van deze peen is zowel rauw als gekookt uitstekend. Rauw is deze heerlijk krokant en gegaard lekker romig.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270551

    Crème kleurige wortel met een lekkere bite. Door zijn volle smaak goed te gebruiken in puree's of gebonden soepen!Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270005

    Een vergeten fruitsoort, zo mag je de kweepeer wel noemen. De kweepeer is een harde groen gele tot gele vrucht. Het vruchtvlees is wit tot geel gekleurd. Zonder bereiding is de kweepeer hard en zuur. Eenmaal bereidt, heeft de kweepeer een heerlijk fris zure smaak.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270019

    De venkelplant is een naar anijs smakend kruid. De stelen en het loof worden vaak gebruikt als kruid en de knol als groente. Met de gehele venkel kan je ongelofelijk veel combinaties maken. Zowel hartig als zoet.

  • R270294

    Boerenkool heeft een mooie, stevige koolsmaak. Boerenkool combineert goed met rookworst of spekjes, maar het is ook heerlijk om te wokken of te verwerken in soep. De dikke bladeren hebben krullende rafels aan het uiteinde en hebben een mooie donkergroene kleur.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270209

    De wortel heeft van zichzelf geen speciale smaak, meer een aardesmaak, maar versterkt wel de smaken van andere ingrediënten in een gerecht. Zo wordt de kliswortel gebruikt in soepen, sauzen en stoofschotels. Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270206

    Radicchio is typisch Italiaans en ook heel lang alleen Italiaans gebleven. Het is een direct zusje of broertje van de witlof en groenlof. De Nederlandse naam roodlof duidt daar al op. Het feit dat in de meeste landen de Italiaanse naam wordt gebruikt, geeft eigenlijk al aan dat het buiten dat land een relatief nieuwe groente is.

  • R270057

    Een sjalot is kleiner dan een ui en is vaak langwerpig van vorm. Ook verschillen ze in smaak. Zo is de sjalot fijner, milder en iets zoeter van smaak. Hij kan hetzelfde worden gebruikt als een ui, maar door zijn zoetere smaak is hij ook geschikt om rauw te verwerken.

  • R270526

    Al het groenten en fruit wordt kort na de oogst geperst, waardoor de voedingsstoffen zo goed mogelijk bewaard blijven. Gezond en puur cranberry-limoensap! Verder is een eerlijke, open en persoonlijke samenwerking met boeren, leveranciers en handelspartners van grote waarde.

  • R150040

    De shiitake is een eetbare paddenstoel, die van nature voorkomt in China en Japan. De paddenstoel wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken. De paddenstoel groeit op harde houtsoorten zoals eik, beuk, tamme kastanje en okkernoot. In Nederland bestaan een paar kwekerijen. In het Verre Oosten wordt deze paddenstoel sinds eeuwen gekweekt en bijzonder...

  • R270003

    Al het groenten en fruit wordt kort na de oogst geperst, waardoor de voedingsstoffen zo goed mogelijk bewaard blijven. Gezond en puur rabarbersap! Verder is een eerlijke, open en persoonlijke samenwerking met boeren, leveranciers en handelspartners van grote waarde.

  • R270064

    Rode kool is een van de oudste koolsoorten. Rode kool kan rauw worden gegeten wanneer deze fijn wordt geraspt. Gekookt behoort rode kool tot de traditionele wintergroenten.

  • R270325

    Blauwe bessen hebben een milde, zoete bosbesachtige smaak. Over de blauwe besje zit net als bij de druif een soort zilverkleurig waslaagje. Blauwe bessen zijn zoet, voedzaam en heel populair. Ze bevatten weinig calorieën, zijn heel goed voor je en worden daarom vaak als ‘superfood; aangeduid. Blauwe bessen zijn heerlijk als gezond tussendoortje, maar doen...

  • R270121

    Sucrine sla of Little Gem is een kleine gekropte Romeinse sla met gekrulde blaadjes. Het wordt gezien als de grote vervanger van IJsbergsla, met als voordelen dat het veel smaakvoller is en daarnaast veel langer houdbaar. Sucrine sla is zo knapperig als Romeinse sla en zo zoet als kropsla.

  • R330026

    De gekonfijte groene walnoten hebben een totaal eigen smaak met kenmerken van vanille en drop. Snijd de noot in flinterdunne plakjes. Deze gekonfijte groene walnoten zijn heerlijk bij wildgerechten, patés en winterse desserts. Dit moet je geprobeerd hebben!

  • R270154

    De oranje bataat, beter bekend als de zoete aardappel, is de meest gebruikte soort in Nederland. De bataat loopt spits uit en is oranje aan de binnenkant. De oranje bataat is aangenaam zoet, maar niet overheersend. Hierdoor perfect om te combineren met veel verschillende ingrediënten. De oranje bataat kan worden gekookt, gefrituurd, gebakken of in de oven...

  • R270298

    Witte kool heeft een neutrale smaak en is hierdoor uitermate geschikt om eindeloos mee te variëren. Zo kun je het koken, bakken, stoven, stomen of in de oven bereiden. De spitse variant van de witte kool noemen we spitskool.

  • 4951330

    p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px Calibri; color: #000000}Geitenvlees is erg populair in de Indonedische keuken: het vlees van de Polderbok is dan ook heerlijk in een traditionele Rendang Kambing, een stoofgerecht op basis van geitenvlees, kokos en verschillende kruiden en specerijen. Voor dit poulet van geitenbok worden de...

  • R330015

    Zachte, maar goede daslooksmaak. Deze olie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Heerlijk om vis, schaaldieren of vlees mee te marineren.

Filter

Prijs

1 € - 145 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.