Duurzame keuze

Er zijn 310 producten
97 - 120 van 310 producten weergegeven
  • R270033

    Palmkool, of cavolo nero, is familie van de boerenkool. Het is een kool met een verfijnde smaak. Palmkool is wat steviger, knapperiger en voller van smaak dan boerenkool. Met palmkool kan je veel verschillende kanten op. Er zijn mooie, voornamelijk Italiaanse, recepten mee te vinden.

  • R270111

    Een wat korte, iets dikke komkommer met een dikke en gebobbelde schil. Maar dit is vooral een erg smakelijke komkommer. De smaak is wat sterker, dit komt doordat het vruchtvlees minder water bevat. Dit alles zonder de frisse malsheid te verliezen.

  • 4000400

    Een hele schouder met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging geweest en heeft daarom wat...

  • R270480

    Deze biologische bloedsinaasappels hebben mooi donkerrood vruchtvlees. De smaak van het vruchtvlees is licht zuur. Deze bloedsinaasappels zijn perfect te gebruiken in desserts. Door de licht zure smaak, wordt je dessert niet snel te zoet. Het rode vruchtvlees geeft iets extra's aan uw gerechten.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het...

  • 2000100

    Een hele blanke kalfshaas zonder ketting van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de...

  • 4000050

    Een hele bout zonder been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende...

  • 2501950

    Geportioneerde rose kalfsoester van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De oester is de biefstuk van het kalf. Het wordt gesneden van malse biefstukdelen uit de bovenbil, zoals de rump en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze...

  • 2000350

    Geportioneerde blanke ribeye steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye...

  • 1010350

    Geportioneerde Dry Aged ribeye steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser en vetter en is daarom...

  • R270026

    Spitskool is een wat sappigere en zachtere koolsoort dan de ronde variant. Net als de witte kool is de spitskool zeer breed inzetbaar. Ook de spitskool kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. Roerbakken is ook uitermate geschikt met spitskool. Deze groente is niet alleen lekker, maar zit ook bomvol vitamine C.

  • 2000650

    Geportioneerde blanke sucadelappen van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor ieder...

  • 2500350

    Geportioneerde rose ribeye steak van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de...

  • 3200450

    Geportioneerde cotelet van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De cotelet wordt gesneden van het ribgedeelte van het...

  • 4000080

    Een hele opgebonden rollade van de bout van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit...

  • 2001950

    Geportioneerde blanke kalfsoester van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De oester is de biefstuk van het kalf. Het wordt gesneden van malse biefstukdelen uit de bovenbil, zoals de rump en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk mager en de...

  • 1000600

    Een mooi stuk rosbief van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De rosbief wordt gesneden uit verschillende magere en malse delen uit de...

  • R100091

    De Reine Victoria pruim is een ei-vormige pruim met een rode schil. Deze pruim heeft een heerlijk zoete, iets zure smaak. De pruim is rijp als hij stevig aanvoelt maar bij een lichte vingerdruk meegeeft. 

  • 1011400

    Geportioneerde Dry Aged tomahawk steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De Tomahawk kan vergeleken worden met de primerib; het is de ribeye aan het been. Om het stuk vlees wat stoerder te laten ogen, zijn de ribbenen extra lang afgezaagd, waardoor het vlees met been net op een bijl lijkt. Vandaar de naam Tomahawk. Bak...

  • 3302000

    Pate van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De pate wordt op een ambachtelijke in de oven gebakken en is gemaakt van Livar vlees en dagverse melk. Deze...

  • 1001100

    Opgebonden runderrollade van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze rollade wordt gemaakt van de champrib. De champrib is uitstekend...

  • 8900030

    Een doos bitterballen (42 stuks) van Patesserie Holtkamp. Op ambachtelijke wijze gemaakt volgens traditioneel recept met Hollands kalfsvlees. Echte superbitterballen zijn dit. Want bij Holtkamp weten ze heel goed wat lekker is en zijn ze een begrip in Amsterdam en ver daar buiten.

  • 3300800

    Koontjes van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De koontjes zijn de wangen van het varken. De wangen van een varken zijn werkspieren bij uitstek, ze...

  • 2500150

    Geportioneerde rose kalfshaas steak van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas steak kan perfect gebruikt worden om...

  • 2500250

    Geportioneerde rose entrecote steak van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets...

Filter

Prijs

1 € - 145 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.