Duurzame keuze

Er zijn 303 producten
73 - 96 van 303 producten weergegeven
  • 2000300

    Een hele blanke ribeye van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser...

    4,40 €/100 gram
  • 2500100

    Een hele rose kalfshaas zonder ketting van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas kan perfect gebruikt worden om te...

    5,70 €/100 gram
  • 2500200

    Een hele rose entrecote van van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger...

    2,80 €/100 gram
  • 2000200

    Een hele blanke entrecote van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger mondgevoel, maar door het...

    4,80 €/100 gram
  • 3200150

    Geportioneerde procureurlap van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De procureur is de nek (het bovenste deel van de...

    7,25 €/500 gram
  • 3300100

    Een hele procureur van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De procureur is de nek (het bovenste deel van de hals) van het varken en wordt gesneden uit de...

    7,75 €/500 gram
  • 4000010

    Een hele bout met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende...

  • 3200200

    Een hele rugfilet met spek van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De rugfilet is afkomstig uit de rug van het varken en...

    12,50 €/500 gram
  • 4000400

    Een hele schouder met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging geweest en heeft daarom wat...

    8,75 €/500 gram
  • 7200100

    Een smakelijke burger gemaakt van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

    1,25 €/100 gram
  • 2000100

    Een hele blanke kalfshaas zonder ketting van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de...

    6,50 €/100 gram
  • 4000050

    Een hele bout zonder been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende...

    16,50 €/500 gram
  • Gev05

    Een heerlijke rollade gemaakt van een uitgebeend parelhoenvlees, gevuld met pruimen die geweekt zijn in cognac.

    8,50 €/stuk
  • 2501950

    Geportioneerde rose kalfsoester van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De oester is de biefstuk van het kalf. Het wordt gesneden van malse biefstukdelen uit de bovenbil, zoals de rump en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze...

    2,50 €/100 gram
  • R270033

    Palmkool, of cavolo nero, is familie van de boerenkool. Het is een kool met een verfijnde smaak. Palmkool is wat steviger, knapperiger en voller van smaak dan boerenkool. Met palmkool kan je veel verschillende kanten op. Er zijn mooie, voornamelijk Italiaanse, recepten mee te vinden.

    5,45 €/500 gram
  • R270026

    Spitskool is een wat sappigere en zachtere koolsoort dan de ronde variant. Net als de witte kool is de spitskool zeer breed inzetbaar. Ook de spitskool kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. Roerbakken is ook uitermate geschikt met spitskool. Deze groente is niet alleen lekker, maar zit ook bomvol vitamine C.

    3,45 €/stuk
  • 2000350

    Geportioneerde blanke ribeye steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye...

    5,40 €/100 gram
  • 1010350

    Geportioneerde Dry Aged ribeye steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser en vetter en is daarom...

    12 €/250 gram
  • 2000650

    Geportioneerde blanke sucadelappen van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor ieder...

    2,25 €/100 gram
  • 2500350

    Geportioneerde rose ribeye steak van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de...

    3 €/100 gram
  • 3200450

    Geportioneerde cotelet van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De cotelet wordt gesneden van het ribgedeelte van het...

    12,50 €/500 gram
  • 2001950

    Geportioneerde blanke kalfsoester van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De oester is de biefstuk van het kalf. Het wordt gesneden van malse biefstukdelen uit de bovenbil, zoals de rump en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk mager en de...

    4,80 €/100 gram
  • 4000080

    Een hele opgebonden rollade van de bout van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit...

    12,75 €/500 gram
  • 1000600

    Een mooi stuk rosbief van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De rosbief wordt gesneden uit verschillende magere en malse delen uit de...

    3,75 €/100 gram

Filter

Prijs

1 € - 145 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.