Duurzame keuze

Er zijn 309 producten
73 - 96 van 309 producten weergegeven
  • R32058

    Goudsbloem is een van de veelzijdigste bloeiende kruiden. De bloem is populair als fleurige tuinbloem, maar ook vanwege zijn geneeskrachtige en culinaire toepassingen. In Europa wordt de bloem al langere tijd gebruikt in soepen en stoofpotten en om boter en kaas te kleuren. Vroeger werden de bloemblaadjes gebruikt als vervalsing van saffraan.

    5,95 €/bakje 5 stuks
  • Gev11

    Bouten/poten van de wilde gans. Bouten van de wilde gans zijn mooi te confijten of te gebruiken in rilette. Gans laat zich prima combineren met compote van rood fruit of bijvoorbeeld pruimenchutney.

    9,50 €/kg
  • 8900010

    Een doos kalfscroquetten (18 stuks) van Patesserie Holtkamp. Op ambachtelijke wijze gemaakt volgens traditioneel recept met Hollands kalfsvlees. Echte supercroquetten zijn dit. Want bij Holtkamp weten ze heel goed wat lekker is en zijn ze een begrip in Amsterdam en ver daar buiten.

    22,50 €/stuk
  • 7010100

    Huisgemaakte verse worst van vlees van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber.

    1,45 €/100 gram
  • 3203300

    Een stuk voorgegaarde Pulled Pork, gemaakt van de procureur van van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De procureur is...

    11,75 €/500 gram
  • 8900020

    Een doos mini kalfscroquetten (21 stuks) van Patesserie Holtkamp. Op ambachtelijke wijze gemaakt volgens traditioneel recept met Hollands kalfsvlees. Echte supercroquetten zijn dit. Want bij Holtkamp weten ze heel goed wat lekker is en zijn ze een begrip in Amsterdam en ver daar buiten.

    24,50 €/stuk
  • 1011300

    Geportioneerde Dry Aged t-bone steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een mooie, stoere steak voor de echte...

    5 €/100 gram
  • 3200100

    Een hele procureur van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De procureur is de nek (het bovenste deel van de hals) van...

    6,25 €/500 gram
  • 8900050

    Een doos MRIJ mini croquetten (28 stuks) van Patesserie Holtkamp. Een chique rundvleescroquet ontwikkeld in samenwerking met superslager Piet van den Berg. Holtkamp wilde een rundvleescroquet met de smaak van vroeger maken en de MRIJ-runderen van Piet van den Berg leveren hiervoor het perfecte vlees. De MRIJ-Piet van den Berg croquet heeft een mooie dunne...

    26,70 €/stuk
  • 4000410

    Een hele schouder zonder been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging geweest en heeft daarom...

    16,55 €/kg
  • 2000300

    Een hele blanke ribeye van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser...

    4,40 €/100 gram
  • 2500100

    Een hele rose kalfshaas zonder ketting van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas kan perfect gebruikt worden om te...

    5,70 €/100 gram
  • 2500200

    Een hele rose entrecote van van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger...

    2,80 €/100 gram
  • 2000200

    Een hele blanke entrecote van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger mondgevoel, maar door het...

    4,80 €/100 gram
  • 7200100

    Een smakelijke burger gemaakt van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

    1,25 €/100 gram
  • 2002100

    Geportioneerde blanke ossobuco van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Ossobuco wordt gezaagd van de schenkels van het kalf. De schenkel bestaat voor een deel uit vlees en voor een deel uit been en merg. Hierdoor is het perfect om te stofen en is een heerlijke smaak gegarandeerd.

    2,20 €/100 gram
  • 3300100

    Een hele procureur van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De procureur is de nek (het bovenste deel van de hals) van het varken en wordt gesneden uit de...

    7,75 €/500 gram
  • 4000010

    Een hele bout met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende...

  • 3200200

    Een hele rugfilet met spek van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De rugfilet is afkomstig uit de rug van het varken en...

    12,50 €/500 gram
  • 4000400

    Een hele schouder met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging geweest en heeft daarom wat...

    8,75 €/500 gram
  • R270033

    Palmkool, of cavolo nero, is familie van de boerenkool. Het is een kool met een verfijnde smaak. Palmkool is wat steviger, knapperiger en voller van smaak dan boerenkool. Met palmkool kan je veel verschillende kanten op. Er zijn mooie, voornamelijk Italiaanse, recepten mee te vinden.

    5,45 €/500 gram
  • R270480

    Deze biologische bloedsinaasappels hebben mooi donkerrood vruchtvlees. De smaak van het vruchtvlees is licht zuur. Deze bloedsinaasappels zijn perfect te gebruiken in desserts. Door de licht zure smaak, wordt je dessert niet snel te zoet. Het rode vruchtvlees geeft iets extra's aan uw gerechten.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het...

    3,45 €/1 kilogram
  • R270462

    De red bartlett peer is een gele peer met een roodachtige gloed. Het vurchtvlees is boterzacht en zeer aromatisch met een delicate muskaatsmaak. De red bartlett peer blijft gekookt ook goed van structuur en smaak.

    4,45 €/1 kilogram
  • R270409

    De vrucht kan worden herkend aan zijn ronde vorm, hard en glanzend rood gekleurde schil en aan zijn ongewone vruchtvlees. Maar nog bijzonderder zijn de vele kleine pitjes in het vruchtvlees. De eetbare pitjes zijn bedekt door sappig rood en zoetzuur vruchtvlees. De pitjes zijn heerlijk om los te eten of om door een salade te doen.

    3,95 €/stuk

Filter

Prijs

1 € - 145 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.