Duurzame keuze

Er zijn 310 producten
73 - 96 van 310 producten weergegeven
  • R270409

    De vrucht kan worden herkend aan zijn ronde vorm, hard en glanzend rood gekleurde schil en aan zijn ongewone vruchtvlees. Maar nog bijzonderder zijn de vele kleine pitjes in het vruchtvlees. De eetbare pitjes zijn bedekt door sappig rood en zoetzuur vruchtvlees. De pitjes zijn heerlijk om los te eten of om door een salade te doen.

  • Gev10

    Een borstfilet van een wilde gans. Het gedeelte van de gans dat relatief makkelijk te verwerken is, hoewel ook de borstfilet van de wilde gans soms ook vrij stevig kan zijn. Dit heeft dan te maken met de leeftijd en het aantal vlieguren van de gans. Borstfilet van een jonge wilde gans kan kort worden gebraden, zoals een biefstuk. Slecht een klein gedeelte...

  • 1011200

    Geportioneerde Dry Aged cote de boeuf van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. Een hele cote de boeuf is de gehele fijne en dikke rib van het rund. Een gedeelte van de cote de boeuf is de ribeye. Deze cote de boeuf wordt geportioneerd tussen de ribben, zodat iedere steak een ribbotje heeft. Dit geeft tijdens het bereiden...

  • 2502400

    Opgebonden blanke rollade van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. Deze rollade wordt gemaakt van de nek van het kalf. De nek heeft als spier behoorlijk bewogen is heeft daarom een stevige bite. Maar ook veel smaak. Daarom uitstekend geschikt om rollades van te maken en...

  • 9001130

    Heerlijke hotdogs van vlees van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. 

  • 1000750

    Geportioneerde bieflappen van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze bieflappen worden gesneden van de platte bil, een mals en mager...

  • 1011300

    Geportioneerde Dry Aged t-bone steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een mooie, stoere steak voor de echte...

  • R32058

    Goudsbloem is een van de veelzijdigste bloeiende kruiden. De bloem is populair als fleurige tuinbloem, maar ook vanwege zijn geneeskrachtige en culinaire toepassingen. In Europa wordt de bloem al langere tijd gebruikt in soepen en stoofpotten en om boter en kaas te kleuren. Vroeger werden de bloemblaadjes gebruikt als vervalsing van saffraan.

  • Gev11

    Bouten/poten van de wilde gans. Bouten van de wilde gans zijn mooi te confijten of te gebruiken in rilette. Gans laat zich prima combineren met compote van rood fruit of bijvoorbeeld pruimenchutney.

  • 8900010

    Een doos kalfscroquetten (18 stuks) van Patesserie Holtkamp. Op ambachtelijke wijze gemaakt volgens traditioneel recept met Hollands kalfsvlees. Echte supercroquetten zijn dit. Want bij Holtkamp weten ze heel goed wat lekker is en zijn ze een begrip in Amsterdam en ver daar buiten.

  • 3200100

    Een hele procureur van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De procureur is de nek (het bovenste deel van de hals) van...

  • 3203300

    Een stuk voorgegaarde Pulled Pork, gemaakt van de procureur van van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De procureur is...

  • 8900020

    Een doos mini kalfscroquetten (21 stuks) van Patesserie Holtkamp. Op ambachtelijke wijze gemaakt volgens traditioneel recept met Hollands kalfsvlees. Echte supercroquetten zijn dit. Want bij Holtkamp weten ze heel goed wat lekker is en zijn ze een begrip in Amsterdam en ver daar buiten.

  • 2002100

    Geportioneerde blanke ossobuco van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Ossobuco wordt gezaagd van de schenkels van het kalf. De schenkel bestaat voor een deel uit vlees en voor een deel uit been en merg. Hierdoor is het perfect om te stofen en is een heerlijke smaak gegarandeerd.

  • 8900050

    Een doos MRIJ mini croquetten (28 stuks) van Patesserie Holtkamp. Een chique rundvleescroquet ontwikkeld in samenwerking met superslager Piet van den Berg. Holtkamp wilde een rundvleescroquet met de smaak van vroeger maken en de MRIJ-runderen van Piet van den Berg leveren hiervoor het perfecte vlees. De MRIJ-Piet van den Berg croquet heeft een mooie dunne...

  • 4000410

    Een hele schouder zonder been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging geweest en heeft daarom...

  • 2000300

    Een hele blanke ribeye van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser...

  • 2500100

    Een hele rose kalfshaas zonder ketting van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas kan perfect gebruikt worden om te...

  • 2500200

    Een hele rose entrecote van van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger...

  • 2000200

    Een hele blanke entrecote van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger mondgevoel, maar door het...

  • 7200100

    Een smakelijke burger gemaakt van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

  • 3300100

    Een hele procureur van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De procureur is de nek (het bovenste deel van de hals) van het varken en wordt gesneden uit de...

  • 4000010

    Een hele bout met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende...

  • 3200200

    Een hele rugfilet met spek van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De rugfilet is afkomstig uit de rug van het varken en...

Filter

Prijs

1 € - 145 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.