Duurzame keuze

Er zijn 310 producten
217 - 240 van 310 producten weergegeven
  • R270245

    De grijze confection pompoen heeft een grijzige buitenkant maar is van binnen prachtig oranje. De pompoen staat bekend om zijn textuur. Het vruchtvlees is kruimig en heeft een volle, zachte en zoete smaak. Deze pompoen is zeer geschikt om te grillen of om een crèmige soep van te maken.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas...

  • R90060

    Laos is een populair kruid in de Indonesische en Thaise keuken. De frisse, bitterzoete geur is bedwelmend sterk en doet denken aan citrusvruchten. Alleen al om de geur is het een genot om met laos te werken. Laos wordt ook wel galangal of Thaise gember genoemd.

  • 4951170

    p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Lucida Grande'; color: #000000}p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Lucida Grande'; color: #000000}Een perfect alternatief voor de traditionele lamsrollade. Een ambachtelijke rollade van het Polderbok. Gemaakt van de bout van het geitenbokje. Het boutje is volledig...

  • R270362

    Koolrabi is de knolvormige, verdikte stengel van een koolplant. Anders dan koolraap groeit koolrabi boven de grond. De smaak van koolrabi lijkt op die van bloemkool, maar dan iets pittiger. Rauwe koolrabi heeft wat weg van selderij. Koolrabi kan dus zowel gekookt als rauw worden gegeten. De smaak van de witte en de paarse koolrabi is zo goed als identiek.

  • R270216

    Paprika is een vruchtgroente en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze verschillen niet alleen in kleur maar ook enigszins in smaak. De rode en de gele paprika's zijn wat zoeter van smaak, de groen paprika is kruidiger en bitterder. Groene paprika is zeer geschikt voor bijvoorbeeld pasta's of stoofschotels.

  • R270631

    Zeesla is een groen, soepel wier, met een vrij sterke smaak die lijkt op zuring. Het blad is slechs een of twee lagen dik en in het water kun je er zo doorheen kijken. De krachtige frisse smaak van dit wier komt volledig tot zijn recht in salades en crudites. In gehakte of gemalen vorm is zeesla een uitstekende vervanger van zout.

  • R270060

    Koolrabi is de knolvormige, verdikte stengel van een koolplant. Anders dan koolraap groeit koolrabi boven de grond. De smaak van koolrabi lijkt op die van bloemkool, maar dan iets pittiger. Rauwe koolrabi heeft wat weg van selderij. Koolrabi kan dus zowel gekookt als rauw worden gegeten. De smaak van de witte en de paarse koolrabi is zo goed als identiek.

  • R270594

    Wakame is een bruin wier met soepele bladeren en een krokante nerf, dat door droging groen wordt. Wakame heeft de verfijnde smaak van oesters. Gemengd met groenten zal je soep een fluweel zachte smaak krijgen. Wakame smaakt uitstekend in salades en laat zich ook gebruiken als 'wrap' bij visgerechten.

  • R270623

    Kombu Royal heeft een zachte en zilt zoete smaak. Het heeft een wat vleesachtige consistentie en is licht krokant. De stelen van de Kombu worden gegeten bij rauwe of gekookte groenten. De bladeren, een soort van vlezige krokante strengen, worden gebruikt om vis in te koken of te stomen. Deze methode wordt “Clambag” genoemd. Na het koken of stomen wordt...

  • R270625

    Zeesla is een groen, soepel wier, met een vrij sterke smaak die lijkt op zuring. Het blad is slechs een of twee lagen dik en in het water kun je er zo doorheen kijken.De krachtige frisse smaak van dit wier komt volledig tot zijn recht in salades en crudites. In gehakte of gemalen vorm is zeesla een uitstekende vervanger van zout.

  • R270624

    Dulse is de mildste van alle wieren en wordt zowel in warme als in koude bereidingen verwerkt. Dulse is een zacht roodwier met een zoute (zilte) smaak. De smaak wordt soms zelfs vergeleken met die van hazelnoot. Ongekookt is Dulse uitstekend te gebruiken in salades en crudités, sauzen, soepen en vinaigrettes. Tijdens het licht koken wordt het als smeltend...

  • R270630

    Dit zilte bruinwier lijkt door zijn lange slanke vorm op spaghetti. Het kan zowel rauw als gekookt gegeten worden en zijn textuur en smaak maken van de zee spaghetti een van de meest favoriete algen uit de Atlantische zee. Zee spaghetti heeft een delicate smaak die doet denken aan clams en kokkels. Het is goed te combineren met vis, groenten of zeevruchten.

  • R270023

    Paprika is een vruchtgroente en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze verschillen niet alleen in kleur maar ook enigszins in smaak. Zo is de rode variant een stuk zoeter dan de groene. Heerlijk als gezond tussendoortje of bijvoorbeeld door pasta.

  • PAR10418

    Bobby's is een merk van Nederlandse herkomst die als jonge speler de gin markt betreedt. De gin wordt geproduceerd in Schiedam.

  • PAR560113

    Kweeperenstroop van Math Vandewall uit Eckelrade. Deze stroop heeft de BOB status. Math heeft op dit moment 3 smaken stroop in huis, maar is constant zoekende naar betere smaken, meer aroma en nieuwe recepten. Deels van het fruit komt uit eigen biologische landbouw, waar o.a. zijn eigen appelkruisingen groeien.

  • R270655

    Paprika is een vruchtgroente en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze verschillen niet alleen in kleur maar ook enigszins in smaak. Zo is de rode variant een stuk zoeter dan de groene. Heerlijk als gezond tussendoortje of bijvoorbeeld door pasta.

  • PAR560110

    Appelstroop maken is een vak en de Zuid-Limburgse familie Vandewall verstaat dat ambacht. Zo bestaat appelstroop (bijna) nooit uit allen maar appeltjes. Er gaat ook nog peer in en een beetje suikerbiet, anders krijg je niet de juiste consistentie. Hun vakmanschap leidde tot een prachtige rinse appelstroop die op het bord met van alles te combineren is....

  • 2002400

    Opgebonden blanke rollade van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Deze rollade wordt gemaakt van de nek van het kalf. De nek heeft als spier behoorlijk bewogen is heeft daarom een stevige bite. Maar ook veel smaak. Daarom uitstekend geschikt om rollades van te maken en op lage temperatuur...

  • R270469

    Een citrusvrucht die ook wel cedraat of sukadecitroen wordt genoemd. Het is een grote vrucht met een dikke schil en weinig vruchtvlees. Zoals de naam al doet denken wordt de vrucht gebruikt om sukade van te maken.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar  

  • 4100200

    Een hele bout met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat...

  • 1485700

    Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroffen de beste! Sortering: 55-65 stuks per kilo Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

  • 1484000

    De echte Zeeuwse mosselen met het keurmerk 'Zeker Zeeuws'. Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroffen de beste! Sortering: 65-75 stuks per kilo. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

  • 1726085

    De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

  • R270613

    De Emmalie aardappel is een roodschillige aardappel met een rozerode binnenkant. Deze aardappel heeft een vaste structuur en is een echte saladeaardappel. De Emmalie aardappel heeft een heerlijk stevige smaak.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

Filter

Prijs

1 € - 145 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.