Duurzame keuze

Er zijn 302 producten
1 - 24 van 302 producten weergegeven
  • 1484000

    De echte Zeeuwse mosselen met het keurmerk 'Zeker Zeeuws'. Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroffen de beste! Sortering: 65-75 stuks per kilo. 

    12,50 € / bak 2 kilo
  • 1485700

    Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroffen de beste! Sortering: 55-65 stuks per kilo 

    13,50 € / bak 2 kilo
  • 7301200

    Huisgemaakte verse worst van vlees van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. Deze worst is licht gekruid met venkel.

    1,45 €/100 gram
  • 1726085

    De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven. 

    2,70 €/stuk
  • 1308034

    Het stevige witte vlees van de kabeljauw kan op alle manieren klaargemaakt worden. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepaneerde, gefrituurde stukjes kabeljauwfilet). 

    4,20 €/100 gram
  • 2002100

    Geportioneerde blanke ossobuco van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Ossobuco wordt gezaagd van de schenkels van het kalf. De schenkel bestaat voor een deel uit vlees en voor een deel uit been en merg. Hierdoor is het perfect om te stofen en is een heerlijke smaak gegarandeerd.

    2,20 €/100 gram
  • 2502050

    Geportioneerde rose schnitzel van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De schnitzel is een dungesneden plakje vlees van malse biefstukdelen uit de bil van het kalf, zoals de rump en het spierstuk. Even kort om en om braden in de pan voor het beste resultaat.

    2,50 €/100 gram
  • 1001000

    Gezaagde stukken ossenstaart van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De ossenstaart is de staart van het rund en doordat deze constant...

    3,13 €/250 gram
  • Wil07

    Hazenragoutvlees wordt gesneden van de achterbouten van de haas en zonder bot. Dit is mooi vlees en bijzonder vetarm. De kleur is donkerrood. Het hazenragoutvlees is stevig van structuur en is zeer geschikt om te marineren en te stoven. Dit vlees is niet geschikt voor korte bereidingen. Hazenragoutvlees is zeer geschikt voor bereidingen als hazenpeper en...

    13,25 €/500 gram
  • R270489

    Citroengras is een zeer geurig en smaakvol grasachtig kruid. De stengels hebben een zeer frisse en citrusachtige smaak en geur. De Indonesische naam van citroengras is Sereh. Sereh wordt vooral gebruikt in zeer kruidige gerechten. Denk hierbij aan verschillende soorten curries of Surinaamse gerechten.

    3,95 €/200 gram
  • Gev02

    Borstfilet van de parelhoen. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    2,75 €/100 gram
  • 1726044

    De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven. 

    2,80 €/stuk
  • 1000700

    Geportioneerde bavette steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het...

    3,90 €/100 gram
  • 7010100

    Huisgemaakte verse worst van vlees van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber.

    1,45 €/100 gram
  • Wil05

    Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. De hazenbouten zijn afgevliesd mooi donkerrood van kleur. Het vlees van de hazenachterbouten is goed ontwikkeld en stevig van structuur. De bouten hebben dan ook een lange bereiding nodig. Denk hierbij aan braden of stoven. De boutjes een dag van tevoren marineren is aan te bevelen. Hazenbouten zijn...

    8,50 €/stuk
  • 3300600

    Varkensbuik van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De buik is een stoer stuk vlees, opgebouwd uit laagjes vlees en vet. Perfect voor een bereiding op de...

    7,25 €/500 gram
  • 7000100

    Een heerlijke Hollandse hamburger van vlees van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze hamburger is gekruid met Piet's eigen kruiden.

    1,5 €/100 gram
  • 20740

    De scharen van de krab zijn goed gevuld en het vlees kan gekookt worden, waarna het in warme of koude gerechten verwerkt kan worden

    1,95 €/stuk
  • Gev18

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De boutjes (poten) zijn wat steviger en hebben een iets langere bereiding nodig als de borst. De bereidingstijd van de fazant hen is ca. 50/60 minuten. Afhankelijk van de grootte.

    4 €/stuk
  • 3300450

    Geportioneerde cotelet van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De cotelet wordt gesneden van het ribgedeelte van het varken, waar de beentjes nog...

    14,50 €/500 gram
  • Gev17

    vers vanaf half october t/m eind januari / van februari t/m september uitsluitend diepgevroren verkrijgbaar.

    3,90 €/100 gram
  • 1490009

    Kleine mullen zijn geschikt om te roosteren of bakken, grotere mullen kunnen worden gestoofd. 

    3,30 €/stuk
  • Gev16

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. Een haantje is wat groter van stuk en het vlees heeft wat meer bite.

    14,50 €/stuk
  • R100246

    De red love appel heeft een vuurrode schil en ook het vruchtvlees is rood. Deze appel is de perfecte kruising tussen zuur en zoet en zit boordevol smaak.

    4,45 €/500 gram

Filter

Prijs

1 € - 145 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.