Duurzame keuze

Er zijn 310 producten
1 - 24 van 310 producten weergegeven
  • 7000100

    Een heerlijke Hollandse hamburger van vlees van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze hamburger is gekruid met Piet's eigen kruiden.

  • R270489

    Citroengras is een zeer geurig en smaakvol grasachtig kruid. De stengels hebben een zeer frisse en citrusachtige smaak en geur. De Indonesische naam van citroengras is Sereh. Sereh wordt vooral gebruikt in zeer kruidige gerechten. Denk hierbij aan verschillende soorten curries of Surinaamse gerechten.

  • Wil07

    Hazenragoutvlees wordt gesneden van de achterbouten van de haas en zonder bot. Dit is mooi vlees en bijzonder vetarm. De kleur is donkerrood. Het hazenragoutvlees is stevig van structuur en is zeer geschikt om te marineren en te stoven. Dit vlees is niet geschikt voor korte bereidingen. Hazenragoutvlees is zeer geschikt voor bereidingen als hazenpeper en...

  • 1000700

    Geportioneerde bavette steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het...

  • 4951020

    Een hele bout met been van het Polderbok. Met de bout kan je in de keuken alle kanten op: gebruik hem voor de lekkerste geitensate, curries of om in zijn geheel te garen in de oven. De bout komt van de achtervoet van de geitenbok en is wat groter en malser van structuur dan de schouder. Door te kiezen voor vlees van het Polderbok, kies je voor een...

  • 4101600

    Een opgebonden rollade van de bout van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Deze bout is volledig uitgebeend, het heupbeen...

  • 7301200

    Huisgemaakte verse worst van vlees van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. Deze worst is licht gekruid met venkel.

  • Wil05

    Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. De hazenbouten zijn afgevliesd mooi donkerrood van kleur. Het vlees van de hazenachterbouten is goed ontwikkeld en stevig van structuur. De bouten hebben dan ook een lange bereiding nodig. Denk hierbij aan braden of stoven. De boutjes een dag van tevoren marineren is aan te bevelen. Hazenbouten zijn...

  • 2502050

    Geportioneerde rose schnitzel van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De schnitzel is een dungesneden plakje vlees van malse biefstukdelen uit de bil van het kalf, zoals de rump en het spierstuk. Even kort om en om braden in de pan voor het beste resultaat.

  • 3300600

    Varkensbuik van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De buik is een stoer stuk vlees, opgebouwd uit laagjes vlees en vet. Perfect voor een bereiding op de...

  • 4100400

    Een hele bout zonder been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en...

  • R40034

    Deze tomaatjes hebben een heerlijke honing zoete smaak. Honingtomaatjes zijn door hun zoete smaak heerlijk om te snacken, zowel geliefd bij volwassenen als kinderen. Natuurlijk kunnen de tomaatjes ook prima door salades.

  • 4101400

    Een hele schouder zonder been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De schouder is vergeleken met de bout meer in...

  • Gev18

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De boutjes (poten) zijn wat steviger en hebben een iets langere bereiding nodig als de borst. De bereidingstijd van de fazant hen is ca. 50/60 minuten. Afhankelijk van de grootte.

  • 3300400

    Een hele frenched rack van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De rack is het ribgedeelte van het varken, waar de beentjes nog aan zitten. Deze beentjes...

  • 2000700

    Een heel blank staartstuk van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking, wat de smaak ten goede komt. Het vlees heeft een fijne draad en lijkt qua structuur op dat van de entrecote. Het staartstuk is...

  • 2001450

    Geportioneerde blanke cote de veau van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt. Daarnaast heeft...

  • 3200600

    Varkensbuik van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De buik is een stoer stuk vlees, opgebouwd uit laagjes vlees en vet....

  • Wil04

    De hazenrugfilet is jet zachtste stukje vlees van de haas. Het vlees in donkerrood van kleur en zeer fijn van draad. Een hazenrugfilet weegt ca. 150 gram en is voldoende voor één persoon. De hazenrugfilet geniet een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer deze rosé gegeten wordt. Als de hazenrugfilet iets te gaar wordt kan het vlees iets naar lever...

  • Gev17

    vers vanaf half october t/m eind januari / van februari t/m september uitsluitend diepgevroren verkrijgbaar.

  • 4101200

    Een hele schouder met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging...

  • 3300450

    Geportioneerde cotelet van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De cotelet wordt gesneden van het ribgedeelte van het varken, waar de beentjes nog...

  • Gev03

    Borstfilet van de parelhoen waar het velletje en vleugeltje nog aan zitten. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

  • R20232

    Superior Queen asperges zijn biologisch, ze komen van jonge asperge velden waardoor ze extra mals zijn en ze extra streng gesorteerd. Superior Queens, een asperge met een bijzonder lekkere smaak. Een asperge die volledig op traditionele en duurzame wijze is geteeld. Maar ook een asperge die de natuur in de hoogste mate respecteert en waardeert. Alle...

Filter

Prijs

1 € - 145 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.