Zwarte wintertruffeljus 25g

5 5 €/stuk

Vanilla Venture

PAR110083

Wintertruffel geldt als de meest smakelijke onder de zwarte truffels en de jus van deze truffel (de Tuber melanosporum) is dan ook zeer waardevol om sauzen een authentieke truffelsmaak te geven. Vooral daar waar geen bloem of boter gebruikt wordt.

5 5 €/stuk

Wintertruffel geldt als de meest smakelijke onder de zwarte truffels en de jus van deze truffel (de Tuber melanosporum) is dan ook zeer waardevol om sauzen een authentieke truffelsmaak te geven. Vooral daar waar geen bloem of boter gebruikt wordt.

In de ambachtelijke werkplaats van Il Tartufo di Paolo te Spello in Umbrië worden alle soorten truffels verwerkt, afkomstig uit het Centraal Apenijns gebied. Paolo is geen onbekende in Umbrië, hij is truffeljager en een spil in de verse truffelhandel. Hij selecteert elke truffel zelf. Hele truffels van alle seizoenen worden geweckt, truffels worden verwerkt tot schijfjes, ook wel pellures of carpaccio genoemd. Truffels worden vermalen tot een zuivere patè met olijfolie. Er wordt gewerkt volgens traditionele methodes en recepten met verse ingrediënten zonder conserveermiddelen of kleurstoffen.Kern van alles is de passie waarmee gewerkt wordt. Het besef dat dit mooie culinaire erfgoed uit Umbrië gedeeld mag worden met zo velen, zonder concessies aan de originaliteit van de receptuur.

Gewicht25 g
HerkomstItalië
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.