Zuurkool met riesling en reuzel

Rungis

Gegaarde zuurkool met peperkorrels, riesling, jeneverbessen, reuzel en ganzenvet uit de Elzas.

Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

Gegaarde zuurkool met peperkorrels, riesling, jeneverbessen, reuzel en ganzenvet uit de Elzas.

Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

De Elzas heeft veel te bieden, de traditionele Franse keuken is heerlijk Bourgondisch én deze streek staat onder andere bekend om zijn Elzasser zuurkool. De Elzasser zuurkool heeft een BGA-label. Het label Bescherming Geografische Aanduiding beschermt zo de ambachtelijke Elzasser knowHow en met name een speciale productietechniek, die wordt toegepast voor een geheel natuurlijke fermentatie van de Elzasser zuurkool.
Choucrouterie Wagner is een traditioneel bedrijf, waar de passie voor de zuurkool overgaat van generatie op generatie. Een bedrijf waar kwaliteit en flexibiliteit in de genen zit. Wagner maakt verschillende soorten zuurkool waarvan sommige soorten met Riesling wijn worden bereid, die in diezelfde familie wordt gemaakt.

Dit product wordt geleverd door Rungis
Rungis is dé vers specialist in aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden voor horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven. Al sinds 1989 is Rungis een begrip in de culinaire wereld en levert dagvers. Van (sterren) restaurants tot eetcafés en van hotels tot cateringbedrijven. Rungis is nog altijd echt groenteboer en een onafhankelijk familiebedrijf.

5 seizoenen
Rungis inspireert en informeert je met een grenzeloos en uniek assortiment langs de 5 seizoenen. Wie dicht bij de natuur staat en uitgaat van de kracht van elk seizoen, komt er niet onderuit; er bestaan 5 unieke seizoenen met groente, fruit en kruiden die authentiek zijn voor dat jaargetijde.
Rungis kent 5 seizoenen: winter, lente, voorzomer, zomer en herfst.

Gert Jan's keuze
Iedere week inspireert Gert jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete seizoenproducten. Bekijk het filmpje van deze week
Ben je op professioneel vlak geïnteresseerd? Kijk dan op Rungis.nl

ConditieHoudbaar
HerkomstFrankrijk, Alsace
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.