Paccheri 500g

4.95 4,95 €/stuk

Vanilla Venture

PAR401091

Ambachtelijke pasta uit de zuidelijke regio Abruzzo, gemaakt van harde tarwe met bronwater uit de Apennijnen. Om de pasta te vormen, gebruikt men bronzen mallen die ervoor zorgen dat de structuur van de pasta enigszins ruw is waardoor sauzen beter aan de pasta blijven hangen. De pasta droogt op lage temperatuur gedurende ruim twee dagen en dat komt de smaak ten goede.

4.95 4,95 €/stuk

Ambachtelijke pasta uit de zuidelijke regio Abruzzo, gemaakt van harde tarwe met bronwater uit de Apennijnen. Om de pasta te vormen, gebruikt men bronzen mallen die ervoor zorgen dat de structuur van de pasta enigszins ruw is waardoor sauzen beter aan de pasta blijven hangen. De pasta droogt op lage temperatuur gedurende ruim twee dagen en dat komt de smaak ten goede.

Paccheri (grote ronde buizen) komen uit de Napolitaanse keuken. Geschikt voor dikke sauzen zoals bolognese, vaak met knoflook of met stukken vlees en groente, maar ook gevuld in de oven bijvoorbeeld met ricotta met daarover een tomatensaus en parmezaan of (op een mooie zondag) gevuld met kreeft.

Gewicht500 g
HerkomstItalië
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.