Gedroogde cepes 25g

4 4 €/stuk

Vanilla Venture

PAR140007

Eekhoorntjesbrood zeggen wij, in Frankrijk is het cèpes en in Italië fungi porcini. Ze hebben een volle aromatische smaak en een vleesachtige structuur. Ter conservering worden ze gedroogd, ingevroren of op olie gezet. Onze leverancier (dezelfde als die van onze linzen uit Puy) droogde de boleten in de zon van de Auvergne.

4 4 €/stuk

Eekhoorntjesbrood zeggen wij, in Frankrijk is het cèpes en in Italië fungi porcini. Ze hebben een volle aromatische smaak en een vleesachtige structuur. Ter conservering worden ze gedroogd, ingevroren of op olie gezet. Onze leverancier (dezelfde als die van onze linzen uit Puy) droogde de boleten in de zon van de Auvergne.

Eekhoorntjesbrood of boleet zeggen wij, in Frankrijk is het cèpes en in Italië ‘fungi porcini Ze hebben een volle aromatische smaak en een vleesachtige structuur. Ter conservering worden ze gedroogd, ingevroren of op olie gezet. Onze leverancier (dezelfde als die van onze linzen uit Puy) droogde de boleten in de zon van de Auvergne.

Gewicht20 g
HerkomstFrankrijk
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.