Fregola Sarda tostata

7.25 7,25 €/stuk

Vanilla Venture

PAR401078

Fregola Sarda is geroosterde broodkruim-achtige pasta van het eiland Sardinië en wordt gemaakt van de beste harde tarwe. Fregare betekent wrijven en deze fregolapasta is gemaakt door het wrijven van grove griesmeelpasta met water om kruimels te creëren. De pasta wordt daarna bijna een volle dag gedroogd. Na het drogen worden de fregola in de oven geroosterd. Dat zorgt voor een rijke, aardse smaak aan de pasta. De korrels zijn wat groter dan couscous en heeft daardoor een stevigere beet.

7.25 7,25 €/stuk

Fregola Sarda is geroosterde broodkruim-achtige pasta van het eiland Sardinië en wordt gemaakt van de beste harde tarwe. Fregare betekent wrijven en deze fregolapasta is gemaakt door het wrijven van grove griesmeelpasta met water om kruimels te creëren. De pasta wordt daarna bijna een volle dag gedroogd. Na het drogen worden de fregola in de oven geroosterd. Dat zorgt voor een rijke, aardse smaak aan de pasta. De korrels zijn wat groter dan couscous en heeft daardoor een stevigere beet.

Fregola Sarda is geroosterde broodkruim-achtige pasta van het eiland Sardinië en wordt gemaakt van de beste harde tarwe. Fregare betekent ‘wrijvenen deze fregolapasta is gemaakt door het wrijven van grove griesmeelpasta met water om kruimels te creëren. De pasta wordt daarna bijna een volle dag gedroogd. Na het drogen worden de fregola in de oven geroosterd. Dat zorgt voor een rijke, aardse smaak aan de pasta. De korrels zijn wat groter dan couscous en heeft daardoor een stevigere beet. Een klassiek recept uit de Sardijnse keuken is fregola con cozze (mosselen) en tomatensaus. Ook bekend als fregula. Het lijkt op Israëlische couscous. Er bestaan verschillende maten fregola.

Gewicht500 g
HerkomstItalië
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.