Fettuccine

3.95 3,95 €/stuk

Vanilla Venture

PAR401090

Ambachtelijke pasta uit de zuidelijke regio Abruzzo, gemaakt van harde tarwe met bronwater uit de Apennijnen. Om de pasta te vormen, gebruikt men bronzen mallen die ervoor zorgen dat de structuur van de pasta enigszins ruw is waardoor sauzen beter aan de pasta blijven hangen. De pasta droogt op lage temperatuur gedurende ruim twee dagen en dat komt de smaak ten goede.

3.95 3,95 €/stuk

Ambachtelijke pasta uit de zuidelijke regio Abruzzo, gemaakt van harde tarwe met bronwater uit de Apennijnen. Om de pasta te vormen, gebruikt men bronzen mallen die ervoor zorgen dat de structuur van de pasta enigszins ruw is waardoor sauzen beter aan de pasta blijven hangen. De pasta droogt op lage temperatuur gedurende ruim twee dagen en dat komt de smaak ten goede.

Fettuccine is kleine lintpasta, plat en dik, maar smaller dan tagliatelle. Fettuccine komt uit de Romeinse keuken en is bekend van gerechten als ‘fettuccini Alfredo(met parmezaan en boter) of bijvoorbeeld ‘fettuccini alla carbonara(met spek, kaas en ei).

Gewicht500 g
HerkomstItalië
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.