Ansjovisfilet in olijfolie 47g

4.5 4,50 €/stuk

Vanilla Venture

PAR560068

Ansjovis is een geraffineerde smaakmaker die in allerlei keukens terugkomt. Behalve op sommige pizzas en door de salade niçoise zelden puur, vaker verwerkt, bijvoorbeeld in sauzen. Denk aan de Piëmontese bagna càuda (een soort pittige warme fondue voor groente).

4.5 4,50 €/stuk

Ansjovis is een geraffineerde smaakmaker die in allerlei keukens terugkomt. Behalve op sommige pizzas en door de salade niçoise zelden puur, vaker verwerkt, bijvoorbeeld in sauzen. Denk aan de Piëmontese bagna càuda (een soort pittige warme fondue voor groente).

De oerdegelijk Baskische firma Ortiz heeft de ansjovis eerst met grof zeezout ingelegd waarna de vis een rijping ondergaat in houten vaatjes gedurende vier maanden. Daarna worden ze met de hand gespoeld, schoongemaakt, zorgvuldig gefileerd en ingelegd op olie. Het resultaat: voortreffelijke diep roze filets die je tegemoet blozen als je het blikje opent. Ze hebben een zilt, umami-achtig karakter en ze kunnen – zonder dat ze als zodanig herkenbaar zijn – voor een boost zorgen van vele sauzen (of boters) bij vis, vlees en groente.

Gewicht47 g
HerkomstSpanje
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.