Delicatessen

Er zijn 230 producten

Op zoek naar een speciale olijfolie, een bijzondere balsamico, gegaarde kastanjes, verse truffels, yuzu sap of een echte iberico ham. Bij Directlyfrom.nl vind je een breed assortiment van delicatessen uit alle streken van de wereld, vaak van kleine, ambachtelijk producenten, ontdekt door Vanilla Venture.

169 - 192 van 230 producten weergegeven
 • 71268

  Echte belgische mayonaise met grove Limburgse mosterd.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 72576

  Smaakvolle basis voor bijvoorbeeld bouillabaisse, met zachte knoflook en safraanmayonaise.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 72435

  Oestersaus wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken en heeft een licht pikant, zoetige smaak. Het heeft een dikke structuur en versterkt het aroma van vis, vlees en groenten. Oestersaus heeft geen uitgesproken vissmaak.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 71488

  Een Noord-Afrikaanse specialiteit: in zout geconfijte citroen.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 71485

  Mrs. H.S. Ball's Chili chutney met gedroogde perzik en abrikoos, worcestersaus, knoflook en chilipeper. Lekker pittig!Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 21686

  Garnalen met staart, in een jasje van noedeldeeg.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 24870

  Smaakvolle, kleine kroketjes, rijkgevuld met mosselvlees. Uitermate geschikt als lekker hapje bij de borrel. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 49854

  Gedroogde zeewiervellen om sushi mee te maken.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 64620

  De pittige wasabipasta is heerlijk bij sushi en andere visgerechten. De pasta wordt gemaakt van de wortels van de Wasabia japoica.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 51050

  Een heerlijke dressing voor over salades.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 50687

  Azijn rijstwijn: een mengsel van rijstazijn, zout en suiker. Wordt gebruikt om de sushirijst op smaak te brengen.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 65365

  Shinzu sushi rijst wordt ook wel de 'parel der sushirijst' genoemd. Zeer geschikt om sushi mee te maken, de rijst wordt zelfs aanbevolen door Japanse sushi chefs.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 75035

  Traditionele Japanse soep, op basis van rode sojabonen en zeewier.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 72725

  Heerlijk op een broodje bij de borrel. Ingrediënten: gedroogde tomaten, olijfolie, knoflook, basilicum en kappertjes.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 45525

  Heerlijke visterrine, gevuld met rivierkreeftjes. Lekker als voorgerecht of op een toastje bij de borrel.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 71442

  Deze saus is gemaakt van witte wijn en boter. Smaakt heerlijk bij gebakken of gestoomde vis.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 30390

  Dit is de favoriete kaviaar van de grote chefs. De compactheid en glans van de Imperial Caviar gaan gepaard met stevigheid en een subtiele amandelsmaak.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 30240

  Beluga-eitjes hebben zeer dunne membranen die gemakkelijk breken in de mond. De boterachtige textuur onthult een complexiteit die na verloop van tijd zal toenemen. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 30340

  De perfect geproportioneerde korrels glanzen grijs met gouden highlights. In de mond barst het smaakpalet open. De romige smaak wordt gevolgd door zachtzilte tonen met een mooie afronding.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 30455

  Deze kaviaar is stevig, rond en donker van kleur. In de mond onthult hij een aangename romigheid. Pure smaak en lichtheid kenmerken deze kaviaar. Lichte houttonen op de finish. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 96014

  Een superverse luxe schotel! Ook heel lekker voor bij de borrel: een 4 persoons-schaal is dan geschikt voor 10 personen. Met wilde Alaska King zalm, palingmootjes, kreeftenstaarten, Camarone garnalen, Noorse krabpoten, gravad lachs, Hollandse garnalen, Primstar garnalen, mootjes gestoomde zalm, kingcrabsalade, kreeft-truffelsalade, gevulde olijven en...

 • 41810

  Heerlijke plakjes Noorse zalm, gemarineerd op oud-Scandinavische wijze, met een vleugje van Schmidt. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 49251

  Onze gerookte Royal zalm is het rugstuk van de zalm, met een super kwaliteit! Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 22995

  Salade van in fijne reepjes gesneden Japans zeewier, gemarineerd in een Chu-ka sausje van sojasaus, azijn, suiker en sesamolie. Heerlijk bij sushi of sashimi.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Op zoek naar een speciale olijfolie, een bijzondere balsamico, gegaarde kastanjes, verse truffels, yuzu sap of een echte iberico ham. Bij Directlyfrom.nl vind je een breed assortiment van delicatessen uit alle streken van de wereld, vaak van kleine, ambachtelijk producenten, ontdekt door Vanilla Venture.

Filter

Prijs

0 € - 146 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.