Delicatessen

Er zijn 230 producten

Op zoek naar een speciale olijfolie, een bijzondere balsamico, gegaarde kastanjes, verse truffels, yuzu sap of een echte iberico ham. Bij Directlyfrom.nl vind je een breed assortiment van delicatessen uit alle streken van de wereld, vaak van kleine, ambachtelijk producenten, ontdekt door Vanilla Venture.

97 - 120 van 230 producten weergegeven
  • PAR770303

    Foelie is een zaadrok van de nootmuskaat. Van oorsprong uit de Molukken. Hetzelfde aroma als nootmuskaat maar wat verfijnder. Deze komt uit Sri Lanka.

  • PAR560068

    Ansjovis is een geraffineerde smaakmaker die in allerlei keukens terugkomt. Behalve op sommige pizzas en door de salade niçoise zelden puur, vaker verwerkt, bijvoorbeeld in sauzen. Denk aan de Piëmontese bagna càuda (een soort pittige warme fondue voor groente).

  • PAR140007

    Eekhoorntjesbrood zeggen wij, in Frankrijk is het cèpes en in Italië fungi porcini. Ze hebben een volle aromatische smaak en een vleesachtige structuur. Ter conservering worden ze gedroogd, ingevroren of op olie gezet. Onze leverancier (dezelfde als die van onze linzen uit Puy) droogde de boleten in de zon van de Auvergne.

  • PAR110083

    Wintertruffel geldt als de meest smakelijke onder de zwarte truffels en de jus van deze truffel (de Tuber melanosporum) is dan ook zeer waardevol om sauzen een authentieke truffelsmaak te geven. Vooral daar waar geen bloem of boter gebruikt wordt.

  • PAR401078

    Fregola Sarda is geroosterde broodkruim-achtige pasta van het eiland Sardinië en wordt gemaakt van de beste harde tarwe. Fregare betekent wrijven en deze fregolapasta is gemaakt door het wrijven van grove griesmeelpasta met water om kruimels te creëren. De pasta wordt daarna bijna een volle dag gedroogd. Na het drogen worden de fregola in de oven...

  • R170088

    Shiso purper azijn heeft een verfijnde en milde smaak. Deze azijn heeft een intens paarse kleur en de kleur is vast en vervaagd niet. De shiso purper azijn is geschikt om te gebruiken in sauzen, desserts en door salades.

  • PAR110078

    Een goed voorbeeld van dat twee mooie ingrediënten samen méér is dan de optelsom. Eekhoorntjesbrood en witte truffel vormen een topcombinatie die erg goed combineert met vlees en vis.

  • R16032

    Smaak: Een mengsel van rijstazijn, mirin, suiker en zout. Gekookte sushi rijst wordt met deze azijn op smaak gebracht. Bereidingswijze: Meng de azijn door gekookte kortgraanrijst of gebruik de azijn als marinade. Combineren met: Lekker om rauwe groente als dun gesneden biet of wortel mee te marineren.

  • PAR540027

    De naam arbequina staat voor een Spaans olijvenras dat kleine olijfjes voortbrengt die bol staan van de olie en meestal verdwijnen ze dus in industriële centrifuges om er prachtige olie van te maken, maar zij die van dit apparaat gered worden smaken meer dan uitstekend.

  • PAR560113

    Kweeperenstroop van Math Vandewall uit Eckelrade. Deze stroop heeft de BOB status. Math heeft op dit moment 3 smaken stroop in huis, maar is constant zoekende naar betere smaken, meer aroma en nieuwe recepten. Deels van het fruit komt uit eigen biologische landbouw, waar o.a. zijn eigen appelkruisingen groeien.

  • R16031

    Smaak: Heldere en verfijnde azijn die gerechten kan oppeppen. Bereidingswijze: Niet verwarmen. Combineren met: Top traditionele azijn met heel veel toepassingen.

  • PAR500109

    Caviaroli is olie gevangen in een flinterdun schilletje dat voor een extra feestelijk (smaak)accent op welk gerecht dan ook kan zorgen. De oliebolletjes smelten pas bij 70° C en zijn veel eenvoudiger dan (olijf)olie te doseren omdat het blijft liggen op de plek waar het neergelegd is terwijl olie bijna altijd wegloopt.

  • PAR500111

    Dit is kaviaar gemaakt van olijfolie. Ontstaan in keuken van El Bulli, maar die kon in 1 dag maar 300 gr maken en was het ook niet echt stabiel. Nu, na 4 jaar ontwikkeling, is er een methode gevonden dat het product wel stabiel houdt.

  • PAR560110

    Appelstroop maken is een vak en de Zuid-Limburgse familie Vandewall verstaat dat ambacht. Zo bestaat appelstroop (bijna) nooit uit allen maar appeltjes. Er gaat ook nog peer in en een beetje suikerbiet, anders krijg je niet de juiste consistentie. Hun vakmanschap leidde tot een prachtige rinse appelstroop die op het bord met van alles te combineren is....

  • PAR400002

    Het merk Acquerello is de favoriete risottorijst van Alain Ducasse en bijvoorbeeld Heston Blumenthal en eigenlijk zouden we nu niks meer hoeven te schrijven. Zo flauw zijn we niet. Deze carnaroli-rijst wordt gedurende minimaal een jaar gedroogd en daardoor neemt de korrel nog makkelijker vloeistof en dus smaak op. Risotto gemaakt met de rijst van...

  • R16029

    Smaak: Een uitgebalanceerd mengsel van dashi, sojasaus, mirin en rijstazijn. De smaak is rokerig met een duidelijke smaak van bonitovlokken. Bereidingswijze: Als smaakmaker Combineren met: Bijvoorbeeld entrecote, lente ui en rode wortel.

  • R16006

    Deze gesneden kombu is gekookt in sojasaus en hierna gedroogd. Smaak: Zeer hartig en rijk aan umami. Heeft iets drop-achtigs. Bereidingswijze: Direct te gebruiken of eerst weken in warm water. Combineren met: Hartige gerechten. Geeft rijke en volle smaak.

  • 71690

    Huisgemaakte cocktailsaus van Schmidt Zeevis, lekker bij gebakken vis of vissnacks.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

  • 40300

    Brado is een koudgerookte haring, heerlijk als borrelhapje of in een Scandinavisch omelet.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

  • 42102

    De Hollandse nieuwe van 2017! Onze traditionele haring, met de hand schoongemaakt. Inclusief uitjes. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

  • 42200

    Zure haring is ingelegd in azijn, witte wijn en kruiden. Lekker in bijvoorbeeld een pastasalade en op toast.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

  • 96066

    Vers en verrukkelijk: 16 kant-en-klare amuses, ideaal als partyhapje of als voorgerechtje. De bakjes staan al in een luxe serveertray. Het enige dat u nog hoeft te doen is ?m neerzetten! De tray bevat 4 soorten amuses: kreeft met truffel, salade met stukjes king crab vlees, Hollandse garnalen met tomatensalsa en een salade van rivierkreeft met groene...

  • 82025

    Eet uw kaviaar traditioneel met een benen lepeltje: metaal (ook zilver) beïnvloedt de smaak van kaviaar. Exclusief kaviaar.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

  • 96052

    Vier heerlijke salades: zalmsalade, makreel du chefsalade, Italiaanse tonijnsalade en salade ecrevisses Italia. Lekker voor bij de borrel of een koud buffet! Totaal gewicht: ca. 1000 gram Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Op zoek naar een speciale olijfolie, een bijzondere balsamico, gegaarde kastanjes, verse truffels, yuzu sap of een echte iberico ham. Bij Directlyfrom.nl vind je een breed assortiment van delicatessen uit alle streken van de wereld, vaak van kleine, ambachtelijk producenten, ontdekt door Vanilla Venture.

Filter

Prijs

0 € - 146 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.