Delicatessen

Er zijn 230 producten

Op zoek naar een speciale olijfolie, een bijzondere balsamico, gegaarde kastanjes, verse truffels, yuzu sap of een echte iberico ham. Bij Directlyfrom.nl vind je een breed assortiment van delicatessen uit alle streken van de wereld, vaak van kleine, ambachtelijk producenten, ontdekt door Vanilla Venture.

49 - 72 van 230 producten weergegeven
  • 9512150

    Huisgemaakte pastrami van A4 Japans Wagyu rundvlees. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna...

  • R16026

    Miso is een gefermenteerde pasta gemaakt van sojabonen, rijst, zout, graan en koji. Witte miso is de mildste variant en is wat zoeter van smaak. Je kan miso gebruiken als smaakmaker door bijvoorbeeld sauzen en soep.

  • R16034

    Smaak: Geroosterd nori zeewier met wasabismaak. Bereidingswijze: Gebruik de wasabi nori blaadjes als krokantje of om een cannelloni van te maken. Combineren met: Maak een klassieke combinatie met sushi rijst en rauwe vis.

  • R16020

    Smaak: De combinatie van fris, zoet en hartig geeft een spannende smaak. Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken. Combineren met: Dankbaar product om mee te experimenteren. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met witte chocolade en framboos.

  • R170010

    Deze vacuüm verpakte kastanjes zijn sous-vide bereid. De smaak van deze kastanjes is heerlijk zoet en nootachtig.

  • PAR110072

    Goede truffelolie vinden is moeilijk, want niets gaat boven echte truffel en de productie van truffelolie luistert nauw. Deze vinden wij echter boven het maaiveld uitsteken.

  • PAR110081

    Truffel zorgt voor verfijning en geeft allerlei gerechten meer diepgang. Deze kant-en-klare dungesneden zomertruffel zorgt voor een subtiele toevoeging van de truffelsmaak aan vis, vlees en groente.

  • PAR560129

    Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicie. Deze worden bereid volgens een traditioneel recept uit 1824. Vandaar de naam "a la antigua".Ortiz gebruikt zeer verse vis (3-4 stuks in een blikje) die vervolgens worden gebakken in olie van de eerste persing. Na het rusten van een paar minuten worden deze met de hand verpakt.Conserven zoals sardines...

  • PAR770699

    Een must in de Marokkaanse keuken: gekonfijte citroenen. Omdat wij de kant en klare niet de lekkerste gekonfijte citroenen vinden, besloten we ze zelf te maken. Van heerlijke aromatische geurige Siciliaanse onbespoten citroenen met enkel zeezout erbij. Dat worden pittige frisgeurige gekonfijte citroenen, die je met schil en zelfs ook vruchtvlees kunt...

  • PAR770704

    Dukkah is van oorsprong een Egyptisch specerijen – noten – geroosterde kikkererwtenmengsel.‘Dukh’ betekent stampen! En dat klopt want alles is fijngestampt. In onze eigengemaakte dukkah zitten heel veel specerijen zoals komijn, anijs, koriander en gember, maar ook sesam- en maanzaad, amandelen en geroosterde kikkererwten voor de typische poederige en...

  • PAR770700

    Pittige smaakmaker uit de Maghreb keuken, vooral een specialiteit uit Tunesië, waar veel op smaak wordt gebracht met harissa. Onze harissa hebben we milder gemaakt door hete pepers en geroosterde rode puntpaprika’s te gebruiken. De smaakmaker is onze tabl, het klassieke specerijenmengsel voor harissa, bestaande uit karwij, korianderzaad, komijn en chili....

  • PAR770703

    Ras el Hanout betekent ‘het hoofd van de winkel’. Geen enkele ras el hanout is hetzelfde want iedereen maakt zijn eigen versie. Wij maken er twee met de fantastische specerijen van Vanilla Venture. Een hartige en een zoet. Dit is de zoete met komijn, venkel, anijs, steranijs, kardemon, kaneel, gember, paradijskorrels en gedroogde rozenblaadjes....

  • R330026

    De gekonfijte groene walnoten hebben een totaal eigen smaak met kenmerken van vanille en drop. Snijd de noot in flinterdunne plakjes. Deze gekonfijte groene walnoten zijn heerlijk bij wildgerechten, patés en winterse desserts. Dit moet je geprobeerd hebben!

  • PAR110062

    Zo maak je kostbare truffel betaalbaar: men neme tien procent truffel en verder paddenstoelen, wat mooie olijfolie, wat condimenten erbij en ... ecco: de heerlijkste salsa tartufata!

  • R330020

    Deze paardenbloemen gelei is gemaakt van biologisch rietsuiker, pectine uit appelschil en wilde kruiden van kruidenkwekerij Puur aroma. Gebruik de gelei als een normale jam of als extra smaakmaker door pudding en vla. Ook heerlijk bij je favoriet kaas.

  • R330018

    De klassieke kruidenolie is een goede basis olie met veel smaak. Spannend om te proeven door de keuze voor niet alledaagse kruiden. Deze olie kan zowel bij koude als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Gebruik de olie bijvoorbeeld eens bij bak- en wok gerechten met een korte bereidingstijd.

  • PAR540037

    De producent van de kappertjes is Frantoio di Sant Agata dOneglia. Het is een bedrijf dat gedreven werkt volgens oude tradities en met respect voor de natuur. Het bedrijf bevindt zich in het kleine pittoreske dorp van Sant Agata dOneglia in het heuvelachtige landschap van Imperia, even ten oosten van de Frans-Italiaanse grens. Met uitzicht op de...

  • PAR770701

    We hebben al veel arganoliën geproefd maar geen enkele was zo bijzonder als deze! Notig, aromatisch, geurig en bijzonder. De vrouwen van het kleine coöperatief feminine Mogador in Essaouira tikken met de hand alle noten open en kneden de pasta na het roosteren met de hand met water zodat de olie vrij komt. Daarom is de olie zo duur. En ook omdat de...

  • R330022

    Deze gelei heeft een specifiek en kruidig onze lieve vrouwe bedstro aroma. Gemaakt van biologisch rietsuiker en pectine. Gebruik de gelei bij voorgerechten met lever, wild of gevogelte. Ook lekker bij desserts, bijvoorbeeld een appeldessert.

  • R330025

    Mooie friszoete smaak met overweldigend vlierbloesem aroma. Deze siroop is perfect als zoete smaakmaker zonder suiker toe te voegen. Voegt een mooie smaak toe aan thee, maar ook erg lekker als extra smaakdimensie in cocktails.

  • R10105

    p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Calibri; color: #000000}Die heerlijke frisheid van een typische limoncello, maar dan met de karakteristieke geur en smaak van yuzu. Deze yuzu limoncello is gemaakt van de originele Kochi yuzu. Heerlijk fris en met zijn volledig eigen aroma.

  • PAR401005

    Carnaroli superfino rijst gebruikt u om een perfecte risotto te maken. De Carnaroli is uitermate smaakvol en delicaat. De korrel neemt goed vocht op maar behoudt zijn stevigheid, omdat de korrels weinig zetmeel afscheiden. Korte korrel rijst met zeer goede kookeigenschappen, absorbeert heel gelijkmatig, meer dan bijvoorbeeld Arborio en is minder romig dan...

  • R330019

    Wilde kruidenpesto gemaakt van wilde kruiden, kaas en hazelnootjes uit de Zuid-Limburgse regio. Gebruik de pesto als smeersel, saus of smaakmaker. Ook erg lekker voor een traditionele pasta pesto.

  • PAR540034

    De producent van deze pesto is Frantoio di Sant Agata dOneglia. Het is een bedrijf dat gedreven werkt volgens oude tradities en met respect voor de natuur. Het bedrijf bevindt zich in het kleine pittoreske dorp van Sant Agata dOneglia in het heuvelachtige landschap van Imperia, even ten oosten van de Frans-Italiaanse grens. Met uitzicht op de Ligurische...

Op zoek naar een speciale olijfolie, een bijzondere balsamico, gegaarde kastanjes, verse truffels, yuzu sap of een echte iberico ham. Bij Directlyfrom.nl vind je een breed assortiment van delicatessen uit alle streken van de wereld, vaak van kleine, ambachtelijk producenten, ontdekt door Vanilla Venture.

Filter

Prijs

0 € - 146 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.