Noten & zoutjes

Er zijn 5 producten
1 - 5 van 5 producten weergegeven
 • PAR430465

  De gepelde pecan (ook wel de hickorynoot) lijk een beetje op de walnoot, en ja hoor, het is dan ook familie.

  5,95 €/stuk
 • PAR430776

  Wie kent ze niet: de kleine zakjes met nootjes die je al sinds jaar en dag in het vliegtuig kreeg richting een zonnige vakantiebestemming en ook weer op weg naar huis: lekkere knabbels met een rokerig smaakje. Die momenten laten we graag herbeleven, thuis bij de borrel. Het gaat hier om bruine amandelen die uit het verre Californië gehaald worden en die...

  3,95 €/stuk
 • PAR430775

  Gebrande pindas zijn al lekker, maar geef ze een Japans jasje en ze krijgen iets extra prettig pittigs. In het beslag waarin ze door de specialisten van De Nootzaak gefrituurd worden, is verse wasabi verwerkt, u weet wel, de Japanse smaakmaker die het midden houdt tussen mosterd en mierikswortel. Het kenmerkende van wasabi is dat de hete sensatie maar...

  2,95 €/stuk
 • PAR430743

  Een zoute versnapering eten wordt naar een heel ander niveau gebracht met de Nori Tempura van De Nootzaak Gotjé. Nori Tempura bestaat uit zeewier met een krokante laag tempura. Het wordt gemaakt op dezelfde manier als chips.

  4,50 €/stuk
 • 923BL

  Deze Epoisses is bestrooid met Râs el Hânout, een mooie verfijnde Mediterraanse kruidenmix, en een kleine hoeveelheid arganolie.

  14,55 €/stuk
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.