Chefs favorieten

Er zijn 96 producten
25 - 48 van 96 producten weergegeven
  • 8100350

    Geportioneerde ribeye steak van het Australische Wagyu rund. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen.De ribeye...

    15,30 €/100 gram
  • PAR10515

    Wanneer twee bedrijven met een gedeelde passie elkaar ontmoeten kunnen er mooie dingen gebeuren. In een gezamenlijke missie om de perfecte Gin te maken zijn distilleerderij Onder de Boompjes en Jonnie Boer van De Librije op ontdekkingsreis gegaan. Gin & Jonnie is het resultaat van een jaar lang testen, proeven en zoeken naar de perfecte ingrediënten...

    36,50 €/stuk
  • R16009

    De smaak van ponzu sauce is fris met veel umami, een vleugje dashi en een mooi yuzu aroma. Ponzu sauce is heerlijk als smaakmaker en dipsaus bij bijvoorbeeld rauwe vis- en vleesgerechten.

    15,95 €/fles 360 ml
  • R15008

    Per wortel van minimaal 50 gram. De meeste mensen hebben nog nooit echte wasabi op. Wasabi-pasta die je in de supermarkt kunt kopen, bevat meestal niet meer dan mierikswortel, mosterdpoeder en groene kleurstof. De smaak van verse wasabi is pittig, maar veel subtieler dan kant en klare wasabipasta of wasabipoeder.

    19,95 €/wortel minimaal 50gr
  • 2000700

    Een heel blank staartstuk van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking, wat de smaak ten goede komt. Het vlees heeft een fijne draad en lijkt qua structuur op dat van de entrecote. Het staartstuk is...

    3,30 €/100 gram
  • 9600060

    Bressola is een echte delicatesse. Luchtgedroogde rundvlees uit de Italiaanse Alpen. Heerlijk als voorgerecht met rucola, zwarte peper en Parmesaanse kaas.

    4,70 €/100 gram
  • 3500750

    Hele flanks van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De flank wordt gesneden uit de schouder van het varken en wordt...

    2,75 €/100 gram
  • R40010

    Groene tijgertomaten worden ook wel groene zebra genoemd. Deze naam heeft hij uiteraard te danken aan zijn groen gestreepte schil. Deze tomaat is heerlijke fruitig en sappig.

    5,45 €/500 gram
  • 4600500

    Hele rumpen afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rump wordt...

    2,50 €/100 gram
  • 8010310

    Geportioneerde Entrecote steak van A5 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 250 gram. De Japanse Wagyu A5 Entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een...

    80 €/stuk
  • Gev28

    De smaak van de tamme eend is erg fijn en niet uitgesproken, daardoor zijn er talloze variaties mogelijk. Een canette is een jonge vrouwtjeseend van maximaal 2 maanden oud, die worden gefokt in de vrije natuur. Het vlees van een jonge eend is het zachts en malst.

    10,90 €/kg
  • 1011300

    Geportioneerde Dry Aged t-bone steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een mooie, stoere steak voor de echte...

    5 €/100 gram
  • 2002050

    Geportioneerde blanke schnitzel van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De schnitzel is een dungesneden plakje vlees van malse biefstukdelen uit de bil van het kalf, zoals de rump en het spierstuk. Even kort om en om braden in de pan voor het beste resultaat.

    4,40 €/100 gram
  • 1600100

    Een hele ossenhaas van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas is licht gemarmerd en kan perfect gebruikt worden om te grillen of als braadstuk.

    7 €/100 gram
  • R100033

    Een heerlijke zoete en zachte vrucht. De perzik heeft, in tegenstelling tot de nectarine, een harige schil. Ook is de perzik een stuk zachter dan de nectarine. Lekker om zo uit de hand te eten of om te verwerken tot een jam.

    8,95 €/500 gram
  • 3200200

    Een hele rugfilet met spek van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De rugfilet is afkomstig uit de rug van het varken en...

    12,50 €/500 gram
  • 2000100

    Een hele blanke kalfshaas zonder ketting van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de...

    6,50 €/100 gram
  • 81BL

    Deze fantastische kaas wordt op traditionele wijze bereid van rauwe koemelk waarna deze minimaal 8 weken rijpt op stromatten. De structuur is heerlijk romig en de smaak is subtiel met aardse tonen.

    26,35 €/kg
  • R150021

    De kruidenzwam wordt ook wel koningsoesterzwam of Eryngii genoemd. Hij heeft een fluweelachtige, licht grijsbruine hoed die op een stevige, witte steel staat. De kruidenzwam verspreidt een geur van amandelen en heeft een schelpachtige smaak. De paddenstoel wordt vaak in zijn geheel bereid. Je kunt hem heerlijk grillen, bakken of in de oven bereiden. Een...

    3,45 €/200 gram
  • Gev29

    Eendenborstfilet voor 1 persoon. Een filet de canette is de eendenborstfilet van de vrouwtjeseend. De eendenborst heeft een vleeskant en een huidkant. De huidkant dient voor de bereiding ingesneden te worden voor het beste resultaat. Hierdoor kant het vet eruit en de hitte erin en krijgt u een lekker sappig eendenborst met een krokant randje. De...

    2,45 €/100 gram
  • 7001000

    Een superieure hamburger gemaakt van 75% Black Angus rundvlees en 25% Japanese Wagyu. Deze combinatie zorgt voor een explosie van smaak en een heerlijk sappige structuur. Deze burger kan uitstekend medium gegeten worden. Bestrooi de burger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

    4 €/100 gram
  • R150048

    Witte shiimeji heeft kenmerkende dunne en lange steeltjes met een kleine hoed en wordt in bundels gekweekt. Doordat de voedingsbodem van de witte shiimeji vaak gedeeltelijk nog aan de bundeltjes aanwezig is, dient deze voor gebruik eerst te worden verwijderd waarna de paddenstoelen gereed zijn voor gebruik. De witte shiimeji is een iets fruitige en...

    2,45 €/150 gram
  • 27BL

    Deze uit West Frankrijk afkomstige geitenkaas wordt gemaakt van rauwe geitenmelk, gerijpt op een platanen- of kastanjeblad. Hierdoor houdt de kaas zijn vocht beter vast, waardoor hij mooi romig is.

    8,40 €/stuk
  • 1000150

    Geportioneerde ossenhaas steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een...

    7,50 €/100 gram

Filter

Prijs

0 € - 155 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.