Chefs favorieten

Er zijn 96 producten
1 - 24 van 96 producten weergegeven
  • 4600800

    Hele frenched racks van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rack is het...

    2,90 €/100 gram
  • 1000700

    Geportioneerde bavette steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het...

    3,90 €/100 gram
  • R20114

    Zomerpostelein heeft sappige steeltjes en heerlijke frisse blaadjes. Zomerpostelein is heerlijk in salades of als smaakvolle decoratie. Daarbij is zomerpostelein ook nog een bron van vitamine C en mineralen.

    1,95 €/200 gram
  • 3300600

    Varkensbuik van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De buik is een stoer stuk vlees, opgebouwd uit laagjes vlees en vet. Perfect voor een bereiding op de...

    7,25 €/500 gram
  • PAR10142

    Een mix van subtiele botanische smaken waaronder zeldzame ingrediënten zoals hand geperste bittere sinaasappel-olie uit Tanzania, met bronwater en de hoogste kwaliteit van kinine.

    4,95 €/stuk
  • 9600060

    Bressola is een echte delicatesse. Luchtgedroogde rundvlees uit de Italiaanse Alpen. Heerlijk als voorgerecht met rucola, zwarte peper en Parmesaanse kaas.

    4,70 €/100 gram
  • PAR10465

    Het sap voor deze nectar wordt uitsluitend geperst uit de roodstelige rabarbersoorten The Sutton en Framboozen. Deze soorten hebben een subtiel aroma en geven het sap een zachtroze kleur. Wij verkrijgen onze rabarber voornamelijk van kleine boeren uit de laagvlakte tussen Keulen en Bonn, die door het klimaat zeer geschikt is voor het telen van rabarber....

    3,95 €/stuk
  • 2000700

    Een heel blank staartstuk van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking, wat de smaak ten goede komt. Het vlees heeft een fijne draad en lijkt qua structuur op dat van de entrecote. Het staartstuk is...

    3,30 €/100 gram
  • R20182

    Zeekraal is een knapperige zeegroente. De heldergroene takjes zijn zilt van smaak. Zeekraal kan je rauw houden, maar ook stoven in bijvoorbeeld boter en knoflook. Erg lekker in combinatie met vis en schaal- of schelpdieren.

    2,45 €/100 gram
  • R150058

    De zwarte zomertruffel heeft een minder uitgesproken smaak dan de winterttruffel. Perfect dus om een subtiele truffelsmaak aan gerechten mee te geven. Zo goed als elke seizoen heeft zijn eigen truffel. En nu is de tijd van de zwarte zomertruffel. Wellicht niet zo uitgesproken als de bekende wintertruffel, maar zeker nog erg lekker.

    9,95 €/20 gram
  • 8030320

    Geportioneerde Entrecote steak van A3 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 500 gram. De Japanse Wagyu A3 Entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een...

    120 €/stuk
  • Gev03

    Borstfilet van de parelhoen waar het velletje en vleugeltje nog aan zitten. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    2,15 €/100 gram
  • R20005

    Poivrade artisjokken zijn mini artisjokken uit Italië. Ze zijn klein en slank van formaat en zijn groen/paars van kleur.

    1,95 €/stuk
  • R100001

    Abrikozen hebben een heerlijke zoete smaak een een zachtzuur aroma. De schil is fluweel zacht. Abrikozen zitten vol vitaminen en mineralen. Je kunt ze zo uit de hand eten of verwerken in een fruitsalade. 

    5,95 €/500 gram
  • R100032

    Nectarines zijn heerlijk zoet en sappig. Het is eigenlijk het wat stevigere zusje van de perzik. Door de stevigheid is de nectarine ook beter om in blokjes te snijden en te verwerken in bijvoorbeeld salades. Nectarines kun je met schil en al opeten.

    6,45 €/5 stuks
  • Kip05

    Scharrelkip uit Frankrijk. Deze kippen zijn opgegroeid in de openlucht. De kippen zijn biologisch door het voer dat ze hebben gegeten en het land waarop ze hebben gescharreld: vrij van bestrijdingsmiddelen en anitbiotica. Het groene AB-label staat garant voor een biologisch product.

    16,50 €/kg
  • Lux24

    Een heerlijke gevogelte paté met een vleugje Champagne

    5,95 €/pot
  • R20156

    Verse doperwten in de peul. Doperwten zijn peulvruchten die met ongeveer tien stuks tegelijk in een peul groeien. De verse doperwten zijn heerlijk zoet. Je kunt doperwten koken of stoven. Zorg wel dat je ze niet te hard kookt, want dan springen ze open.

    7,95 €/1 kilogram
  • R270500

    Abrikozen hebben een heerlijke zoete smaak een een zachtzuur aroma. De schil is fluweel zacht. Abrikozen zitten vol vitaminen en mineralen. Je kunt ze zo uit de hand eten of verwerken in een fruitsalade.

    6,45 €/500 gram
  • Gev09

    Een waardevolle uitgave, waarin zowel het wel en wee van de jacht als de mooiste gerechten worden beschreven. Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel komt de jacht aan bod. Wie zijn de jagers en hoe gaat het jagen in z’n werk? In deel twee van dit boek worden zeventig recepten/ gerechten behandeld van alle wildsoorten die in Nederland door de...

    3,50 €/doosje
  • Kip17

    Mooie lapjes sappig kipdijenvlees van het Gildehoen. Als lapje te gebruiken, maar ook heerlijk om saté van te bereiden.

    6,75 €/500 gram
  • R20118

    Rabarber kan vrij zuur zijn en moet dan gezoet worden met honing, suiker of siroop. Rabarber wordt vaak verwerkt tot compote of zoet nagerecht. Bij de verwerking lijkt rabarber haast fruit, maar het is wel degelijk een groente.

    5,95 €/1 kilogram
  • R30095

    Een kleine ovaalvormige radijs met witte puntjes. Mooi knapperig en heerlijk pittig van smaak. De micro witpunt radijs is heerlijk als gezonde snack of in plakjes door een salade. Ook kunnen ze worden bewerkt in soep of aardappelpuree. Vanwege de mooie rode kleur wordt de radijs ook vaak gebruikt als decoratie.

    2,95 €/bosje
  • R240059

    Een heerlijke slamix van Roquette, lollo rosso, lollo bianco, mizuna, red chard, fijne spinazie en bulls blood. Deze slamix is lekker mals en heeft mooie zachte smaken. De roquette en mizuna geven net dat beetje pittigheid. Een breed inzetbare slamix met een luxe uitstraling. Onze slamixen zijn super vers en gewassen. Dus gelijk klaar voor gebruik.

    3,45 €/250 gram

Filter

Prijs

0 € - 155 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.