Chefs favorieten

Er zijn 102 producten
1 - 24 van 102 producten weergegeven
  • 1044500

    Deze Amerikaanse coquilles zijn al uit de schelp gehaald. Zachtjes in boter gebakken zijn ze een traktatie! 

    1,25 €/stuk
  • Gev07

    De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijd een feestelijk resultaat.

    4,25 €/stuk
  • Kip17

    Mooie lapjes sappig kipdijenvlees van het Gildehoen. Als lapje te gebruiken, maar ook heerlijk om saté van te bereiden.

    13,50 €/kg
  • Gev29

    Eendenborstfilet voor 1 persoon. Een filet de canette is de eendenborstfilet van de vrouwtjeseend. De eendenborst heeft een vleeskant en een huidkant. De huidkant dient voor de bereiding ingesneden te worden voor het beste resultaat. Hierdoor kant het vet eruit en de hitte erin en krijgt u een lekker sappig eendenborst met een krokant randje. De...

    2,45 €/100 gram
  • Wil33

    Mooie achterbouten van tam konijn. Mooi wit-rozig vlees, dat caloriearm is en lichtverteerbaar. Konijnenbouten zijn uitermate geschikt voor stoofgerechten, maar ook een bereiding in oven is mogelijk.

    19,50 €/kg
  • Gev09

    Een waardevolle uitgave, waarin zowel het wel en wee van de jacht als de mooiste gerechten worden beschreven. Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel komt de jacht aan bod. Wie zijn de jagers en hoe gaat het jagen in z’n werk? In deel twee van dit boek worden zeventig recepten/ gerechten behandeld van alle wildsoorten die in Nederland door de...

    3,50 €/doosje
  • PAR10142

    Een mix van subtiele botanische smaken waaronder zeldzame ingrediënten zoals hand geperste bittere sinaasappel-olie uit Tanzania, met bronwater en de hoogste kwaliteit van kinine.

    4,95 €/stuk
  • 3300600

    Varkensbuik van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De buik is een stoer stuk vlees, opgebouwd uit laagjes vlees en vet. Perfect voor een bereiding op de...

    7,25 €/500 gram
  • 4600800

    Hele frenched racks van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rack is het...

    3,30 €/100 gram
  • 1000700

    Geportioneerde bavette steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het...

    3,90 €/100 gram
  • 1378000

    Het vlees van de Canadese kreeft is zoet en zacht. Het vlees uit de poten is het meest smaakvol. De kreeft kan koud, gekookt of gegrild geserveerd worden. 

    20,95 €/stuk
  • Gev03

    Borstfilet van de parelhoen waar het velletje en vleugeltje nog aan zitten. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    2,15 €/100 gram
  • 30390

    Dit is de favoriete kaviaar van de grote chefs. De compactheid en glans van de Imperial Caviar gaan gepaard met stevigheid en een subtiele amandelsmaak.

    45 €/stuk
  • Kip05

    Scharrelkip uit Frankrijk. Deze kippen zijn opgegroeid in de openlucht. De kippen zijn biologisch door het voer dat ze hebben gegeten en het land waarop ze hebben gescharreld: vrij van bestrijdingsmiddelen en anitbiotica. Het groene AB-label staat garant voor een biologisch product.

    16,50 €/kg
  • Lux24

    Een heerlijke gevogelte paté met een vleugje Champagne

    5,95 €/pot
  • PAR700034

    Na saffraan is vanille een van de aller duurste specerijen. Het heeft een zeer geliefd aroma dat voortkomt uit de vrucht (formeel de bes) van de klimorchidee (Vanilla planifolia of V. fragrans).

    9,25 €/stuk
  • R20182

    Zeekraal is een knapperige zeegroente. De heldergroene takjes zijn zilt van smaak. Zeekraal kan je rauw houden, maar ook stoven in bijvoorbeeld boter en knoflook. Erg lekker in combinatie met vis en schaal- of schelpdieren.

    2,45 €/100 gram
  • R20005

    Poivrade artisjokken zijn mini artisjokken uit Italië. Ze zijn klein en slank van formaat en zijn groen/paars van kleur.

    0,95 €/stuk
  • PAR10465

    Het sap voor deze nectar wordt uitsluitend geperst uit de roodstelige rabarbersoorten The Sutton en Framboozen. Deze soorten hebben een subtiel aroma en geven het sap een zachtroze kleur. Wij verkrijgen onze rabarber voornamelijk van kleine boeren uit de laagvlakte tussen Keulen en Bonn, die door het klimaat zeer geschikt is voor het telen van rabarber....

    3,95 €/stuk
  • R20118

    Rabarber kan vrij zuur zijn en moet dan gezoet worden met honing, suiker of siroop. Rabarber wordt vaak verwerkt tot compote of zoet nagerecht. Bij de verwerking lijkt rabarber haast fruit, maar het is wel degelijk een groente.

    5,95 €/1 kilogram
  • PAR640002

    Wie aceto balsamico zegt, zegt Modena en wie Modena zegt, zegt Massimo Bottura, de driesterrenchef die met veel succes een bijzonder harmonische en aromatische aceto balsamico maakt volgens een traditie die al honderd jaar oud is.

    48 €/stuk
  • R20156

    Verse doperwten in de peul. Doperwten zijn peulvruchten die met ongeveer tien stuks tegelijk in een peul groeien. De verse doperwten zijn heerlijk zoet. Je kunt doperwten koken of stoven. Zorg wel dat je ze niet te hard kookt, want dan springen ze open.

    5,95 €/1 kilogram
  • R30095

    Een kleine ovaalvormige radijs met witte puntjes. Mooi knapperig en heerlijk pittig van smaak. De micro witpunt radijs is heerlijk als gezonde snack of in plakjes door een salade. Ook kunnen ze worden bewerkt in soep of aardappelpuree. Vanwege de mooie rode kleur wordt de radijs ook vaak gebruikt als decoratie.

    2,95 €/bosje
  • 1500250

    Geportioneerde entrecote steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met...

    6,75 €/100 gram

Filter

Prijs

0 € - 155 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.