Chefs favorieten

Er zijn 101 producten
1 - 24 van 101 producten weergegeven
  • Gev07

    De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijd een feestelijk resultaat.

    4,25 €/stuk
  • 1044500

    Deze Amerikaanse coquilles zijn al uit de schelp gehaald. Zachtjes in boter gebakken zijn ze een traktatie! 

    1,30 €/stuk
  • Wil33

    Mooie achterbouten van tam konijn. Mooi wit-rozig vlees, dat caloriearm is en lichtverteerbaar. Konijnenbouten zijn uitermate geschikt voor stoofgerechten, maar ook een bereiding in oven is mogelijk.

    19,50 €/kg
  • Gev09

    Een waardevolle uitgave, waarin zowel het wel en wee van de jacht als de mooiste gerechten worden beschreven. Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel komt de jacht aan bod. Wie zijn de jagers en hoe gaat het jagen in z’n werk? In deel twee van dit boek worden zeventig recepten/ gerechten behandeld van alle wildsoorten die in Nederland door de...

    3,50 €/doosje
  • R20156

    Verse doperwten in de peul. Doperwten zijn peulvruchten die met ongeveer tien stuks tegelijk in een peul groeien. De verse doperwten zijn heerlijk zoet. Je kunt doperwten koken of stoven. Zorg wel dat je ze niet te hard kookt, want dan springen ze open.

    5,95 €/1 kilogram
  • R20118

    Rabarber kan vrij zuur zijn en moet dan gezoet worden met honing, suiker of siroop. Rabarber wordt vaak verwerkt tot compote of zoet nagerecht. Bij de verwerking lijkt rabarber haast fruit, maar het is wel degelijk een groente.

    5,95 €/1 kilogram
  • R100032

    Nectarines zijn heerlijk zoet en sappig. Het is eigenlijk het wat stevigere zusje van de perzik. Door de stevigheid is de nectarine ook beter om in blokjes te snijden en te verwerken in bijvoorbeeld salades. Nectarines kun je met schil en al opeten.

    5,95 €/5 stuks
  • R30095

    Een kleine ovaalvormige radijs met witte puntjes. Mooi knapperig en heerlijk pittig van smaak. De micro witpunt radijs is heerlijk als gezonde snack of in plakjes door een salade. Ook kunnen ze worden bewerkt in soep of aardappelpuree. Vanwege de mooie rode kleur wordt de radijs ook vaak gebruikt als decoratie.

    2,95 €/bosje
  • Gev29

    Eendenborstfilet voor 1 persoon. Een filet de canette is de eendenborstfilet van de vrouwtjeseend. De eendenborst heeft een vleeskant en een huidkant. De huidkant dient voor de bereiding ingesneden te worden voor het beste resultaat. Hierdoor kant het vet eruit en de hitte erin en krijgt u een lekker sappig eendenborst met een krokant randje. De...

    2,45 €/100 gram
  • 3300600

    Varkensbuik van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De buik is een stoer stuk vlees, opgebouwd uit laagjes vlees en vet. Perfect voor een bereiding op de...

    5,45 €/500 gram
  • PAR10142

    Een mix van subtiele botanische smaken waaronder zeldzame ingrediënten zoals hand geperste bittere sinaasappel-olie uit Tanzania, met bronwater en de hoogste kwaliteit van kinine.

    4,95 €/stuk
  • Kip17

    Mooie lapjes sappig kipdijenvlees van het Gildehoen. Als lapje te gebruiken, maar ook heerlijk om saté van te bereiden.

    13,50 €/kg
  • 4600800

    Hele frenched racks van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rack is het...

    3,30 €/100 gram
  • 1378000

    Het vlees van de Canadese kreeft is zoet en zacht. Het vlees uit de poten is het meest smaakvol. De kreeft kan koud, gekookt of gegrild geserveerd worden. 

    22,45 €/stuk
  • 1000700

    Geportioneerde bavette steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het...

    3,90 €/100 gram
  • R240059

    Een heerlijke slamix van Roquette, lollo rosso, lollo bianco, mizuna, red chard, fijne spinazie en bulls blood. Deze slamix is lekker mals en heeft mooie zachte smaken. De roquette en mizuna geven net dat beetje pittigheid. Een breed inzetbare slamix met een luxe uitstraling. Onze slamixen zijn super vers en gewassen. Dus gelijk klaar voor gebruik.

    3,45 €/250 gram
  • R20182

    Zeekraal is een knapperige zeegroente. De heldergroene takjes zijn zilt van smaak. Zeekraal kan je rauw houden, maar ook stoven in bijvoorbeeld boter en knoflook. Erg lekker in combinatie met vis en schaal- of schelpdieren.

    2,45 €/100 gram
  • 30390

    Dit is de favoriete kaviaar van de grote chefs. De compactheid en glans van de Imperial Caviar gaan gepaard met stevigheid en een subtiele amandelsmaak.

    45 €/stuk
  • R16009

    De smaak van ponzu sauce is fris met veel umami, een vleugje dashi en een mooi yuzu aroma. Ponzu sauce is heerlijk als smaakmaker en dipsaus bij bijvoorbeeld rauwe vis- en vleesgerechten.

    15,95 €/fles 360 ml
  • Gev03

    Borstfilet van de parelhoen waar het velletje en vleugeltje nog aan zitten. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    2,15 €/100 gram
  • Kip05

    Scharrelkip uit Frankrijk. Deze kippen zijn opgegroeid in de openlucht. De kippen zijn biologisch door het voer dat ze hebben gegeten en het land waarop ze hebben gescharreld: vrij van bestrijdingsmiddelen en anitbiotica. Het groene AB-label staat garant voor een biologisch product.

    16,50 €/kg
  • Lux24

    Een heerlijke gevogelte paté met een vleugje Champagne

    5,95 €/pot
  • R15008

    Per wortel van minimaal 50 gram. De meeste mensen hebben nog nooit echte wasabi op. Wasabi-pasta die je in de supermarkt kunt kopen, bevat meestal niet meer dan mierikswortel, mosterdpoeder en groene kleurstof. De smaak van verse wasabi is pittig, maar veel subtieler dan kant en klare wasabipasta of wasabipoeder.

    19,95 €/wortel minimaal 50gr
  • PAR700034

    Na saffraan is vanille een van de aller duurste specerijen. Het heeft een zeer geliefd aroma dat voortkomt uit de vrucht (formeel de bes) van de klimorchidee (Vanilla planifolia of V. fragrans).

    9,25 €/stuk

Filter

Prijs

0 € - 155 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.