Bourgondisch Lifestyle “Wat bij de boer begint maken wij af met frisse elegantie”


Smaak, kwaliteit en originaliteit zijn bepalend voor de keuze van onze kazen. Kleinschalige ambachtelijke producenten uit heel Europa leveren ons het rijke assortiment kazen, die na rijping in onze geconditioneerde ruimtes een unieke smaaksensatie opleveren. Buiten onze winkels vindt u ze dan ook terug op de kaasplateaus van vele restaurants door heel Nederland.

25 - 48 van 64 producten weergegeven
  • 177BL

    Een schaaltje met chocoladecreme of creme caramel

    2,20 €/stuk
  • 23BL

    Een bekende wat stevige roodflora-kaas mooi zoetig van smaak, gemaakt van rauwe koemelk in de Elzas, Frankrijk.

    31,60 €/kg
  • 98BL

    Een Noord-Hollandse roomkaas, geïnjecteerd met penicillium roqueforti, 3 maanden gerijpt. De melk van deze kaas is gepasteuriseerd, waardoor deze ook door zwangere dames gegeten kan worden.

    34,20 €/kg
  • 701BL

    Gezouten Franse boter gemaakt van rauwe koemelk.

    2,55 €/stuk
  • 224BL

    Deze Mozzarella gemaakt van buffelmelk is uitzonderlijk vol van smaak uit de streek Puglia.

    6,65 €/stuk
  • 50BL

    Deze traditionele Goudse kaas wordt in het Groene Hart op de boerderij geproduceerd van rijke rauwe koemelk.

    18,20 €/kg
  • 273BL

    Deze kaas gemaakt van rauwe geitenmelk is voorzien van een mooie as-laag, die ervoor zorgt dat er een mooie rimpelige korst ontstaat. De pâte van de kaas is spierwit en zacht van structuur met een goede balans tussen ziltig en zuur, gecomplementeerd door walnootaroma.

    12,55 €/stuk
  • 207BL

    Een stevige geitenkaas afkomstig uit de Bourgogne met een extreem smeuïge smaak ondanks de wat drogere structuur.

    10,95 €/stuk
  • 223BL

    De Robiola tre latti wordt gemaakt van drie soorten gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk. Hierdoor heeft het kaasje de frisheid van geitenmelk, het romige van koemelk en het lichte pikante van schapenmelk.

    37,55 €/kg
  • 1001BL

    Dit mooie ambachtelijke schapenkaasje uit Zuid-Frankrijk van rauwe melk, wordt volledig met de hand gemaakt.

    7,80 €/stuk
  • 162BL

    Deze grote kaas uit de Jura, wordt gemaakt van rauwe koemelk en is stevig met eiwitkristallen en animale tonen, waarbij de smaak van geroosterde noten naar vorenkomt.

    45,40 €/kg
  • 702BL

    Franse boter gemaakt van rauwe koemelk.

    2,55 €/stuk
  • 200025BL

    Een biologische witschimmelkaas uit de Achterhoek, gemaakt van rauwe koemelk. De kaas heeft een licht aangenaam bittertje, doordat er gebruik gemaakt wordt van vegetarisch stremsel.

    8,30 €/stuk
  • 802BL

    Aangezuurde verse room

    10,40 €/kg
  • 78BL

    De Parmigiano Reggiano is een fantastische rauwe koemelkkaas met een rijping van 20 maanden en zeer geschikt om in een gerecht te verwerken.

    36,75 €/kg
  • 14BL

    Een geweldig witflora-kaasje uit de Champagnestreek in het Noorden van Frankrijk, gemaakt van rauwe koemelk met een rijpingstijd van minimaal 3 weken.

    9,55 €/stuk
  • 22BL

    Een heerlijk fris romige wit-flora kaas met aardse tonen uit de omgeving van Lyon, wordt gemaakt van rauwe koemelk, en is gemakkelijk weg te lepelen. De minimale rijpingstijd is drie weken.

    8,95 €/stuk
  • 527BL

    De Tomme Fleurette is een zeer romige kaas die iets uitloopt, waarbij qua smaak verse volle melk de boventoon voert. De kaas wordt gemaakt van de rauwe koemelk in Rougemont, west Zwitserland.

    9,25 €/stuk
  • 1156BL

    De Petit Cremeux wordt gemaakt biologische rauwe koemelkin Méan, België. De structuur is compact en romig.

    8,40 €/stuk
  • 456BL

    Een Ierse harde rauwe koemelkkaas.

    44,25 €/kg
  • 351BL

    Deze Zwitserse kaas van rauwe koemelk heeft een natuurlijke rijping doorstaan van 18 maanden. De smaak is licht zoetig en heeft bijzonder krachtige notentinten.

    38,40 €/kg
  • 11BL

    Deze kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk in de hoogvlaktes bij Langres. De smaak is ziltig, fris en zeer romig. De minimale rijping van een kleine Langres is 15 dagen.

    7,30 €/stuk
  • 200033BL

    Een Nederlandse harde geitenkaas uit Rouveen, Overijssel, gemaakt met gepasteuriseerde melk en vegetarisch stremsel.

    30,55 €/kg
  • 562BL

    De Manchego komt uit Spanje en wordt gemaakt van volle, rauwe schapenmelk en minimaal 3 maanden gerijpt.

    44,25 €/kg

Bourgondisch Lifestyle “Wat bij de boer begint maken wij af met frisse elegantie”


Smaak, kwaliteit en originaliteit zijn bepalend voor de keuze van onze kazen. Kleinschalige ambachtelijke producenten uit heel Europa leveren ons het rijke assortiment kazen, die na rijping in onze geconditioneerde ruimtes een unieke smaaksensatie opleveren. Buiten onze winkels vindt u ze dan ook terug op de kaasplateaus van vele restaurants door heel Nederland.

Filter

Prijs

2 € - 111 €

Conditie

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.