Remeker Rijp

Bourgondisch Lifestyle

Een zeer romige biologische kaas gemaakt in het hart van Nederland van de rauwe melk van Jersey koeien.

Een zeer romige biologische kaas gemaakt in het hart van Nederland van de rauwe melk van Jersey koeien.

Deze biologische kaas wordt gemaakt in het hart van Nederland. De melk wordt geproduceerd door het Jersey koeienras. Deze koe staat er om bekend een goede melkproductie te hebben die hoog is in vetgehalte en ook meer caroteen bevat. Dat zorgt voor een zeer romige kaas met een mooie intense gele kleur. De familie die de boerderij runt en dea kaas maakt heeft in 2004 besloten om alles op zon natuurlijk mogelijke wijze te laten verlopen.
Dit betekent dat de dieren gehoornd zijn en geen krachtvoer, inentingen, antibiotica en zo min mogelijk zout toevoeging krijgen;

Dit in combinatie met het respect waarmee de familie het land behandelt, zorgt voor een pure en eerlijke kaas. De Remeker Rijp is minimaal 16 maanden gerijpt de eetbare, natuurlijke blanke korst is ingesmeerd met Ghee.

Harde kazen

De harde kazen kenmerken zich door hun fruitigheid en nootachtige tonen. Deze smaken blijven door de romige voorganger van het kaasplankje lang hangen. 

Conditievers
HerkomstNederland, Lunteren
Eenheid prijs32,65 €/kg
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.