Maroilles fermier au saké

Bourgondisch Lifestyle

Traditionele Franse roodflora kaas uit Picardië gemaakt van rauwe koemelk en tijdens de rijping gewassen met saké.

Traditionele Franse roodflora kaas uit Picardië gemaakt van rauwe koemelk en tijdens de rijping gewassen met saké.

Traditionele Franse roodflora kaas uit Picardië. De basis van deze kaas is gelegd door de monniken omstreeks 962 voor Christus. Deze femierkaas wordt gemaakt van rauwe koemelk en wordt tijdens de rijping gewassen met saké. Door het wassen ontstaat de rode korst.
Een hele Maroilles weegt rond de 800 gram.

Roodflorakazen

Roodflorakazen worden gewassen met pekelwater. Ze zijn vaak sterker van geur en overtreffen de smaak van harde kazen. Ze zijn smeuà¯g, soms lepelbaar en toch krachtig van smaak. De roodflora wordt al aan de melk toegevoegd en komt tot ontwikkeling bij het wassen van de kazen met vloeistoffen zoals pekel of eau de vie.

Conditievers
HerkomstFrankrijk, Picardië
Eenheid prijs39,80 €/kg
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.