Langres AOC

7.3 7,30 €/stuk

Bourgondisch Lifestyle

11BL

Deze kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk in de hoogvlaktes bij Langres. De smaak is ziltig, fris en zeer romig. De minimale rijping van een kleine Langres is 15 dagen.

7.3 7,30 €/stuk

Deze kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk in de hoogvlaktes bij Langres. De smaak is ziltig, fris en zeer romig. De minimale rijping van een kleine Langres is 15 dagen.

Deze kaas wordt gemaakt volgens AOC-voorschriften van rauwe koemelk in de hoogvlaktes bij Langres in de Champagnestreek. In het kuiltje boven op de kaas mag indien gewenst een beetje Champagne of marc worden gegoten. Dit geeft na samensmelting een unieke smaaksensatie. De kleur van de kaas wordt gedeeltelijk veroorzaakt door het wassen met pekel, maar grotendeels door toevoeging van annato aan de pekel. De smaak is ziltig, fris en zeer romig. De minimale rijping van een kleine Langres is 15 dagen.

Roodflorakazen

Roodflorakazen worden gewassen met pekelwater. Ze zijn vaak sterker van geur en overtreffen de smaak van harde kazen. Ze zijn smeuà¯g, soms lepelbaar en toch krachtig van smaak. De roodflora wordt al aan de melk toegevoegd en komt tot ontwikkeling bij het wassen van de kazen met vloeistoffen zoals pekel of eau de vie.

Conditievers
HerkomstFrankrijk, Langres
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.