Harde kaas

Er zijn 15 producten
1 - 15 van 15 producten weergegeven
  • 998BL

    Een zeer romige biologische kaas gemaakt in het hart van Nederland van de rauwe melk van Jersey koeien.

    32,65 €/kg
  • 141BL

    Deze traditionele Goudse kaas wordt geproduceerd in het Groene Hart op de boerderij van rijke rauwe koemelk van het Friesland-Holsteiner ras. Aan de wrongel is truffel toegevoegd.

    39,50 €/kg
  • 76BL

    Een heerlijke traditionele Goudse kaas gemaakt in het Groene Hart van Nederland van rauwe koemelk. De Boeren Goudse opleg rijpt minimaal 2 jaar.

    31,95 €/kg
  • 50BL

    Deze traditionele Goudse kaas wordt in het Groene Hart op de boerderij geproduceerd van rijke rauwe koemelk.

    18,20 €/kg
  • 716BL

    Een 12 maanden gerijpte schapenkaas uit Zeeland gemaakt van rauwe melk. Vol van smaak met tonen van caramel en rijk aan vitamine B13.

    25,90 €/kg
  • 162BL

    Deze grote kaas uit de Jura, wordt gemaakt van rauwe koemelk en is stevig met eiwitkristallen en animale tonen, waarbij de smaak van geroosterde noten naar vorenkomt.

    45,40 €/kg
  • 181BL

    De Boeren Leidse sleutel is een stevige 30+ kaas, ietwat kruimelig van structuur met uitzonderlijk veel pit en mooi vol van smaak.

    24,10 €/kg
  • 78BL

    De Parmigiano Reggiano is een fantastische rauwe koemelkkaas met een rijping van 20 maanden en zeer geschikt om in een gerecht te verwerken.

    36,75 €/kg
  • 456BL

    Een Ierse harde rauwe koemelkkaas.

    44,25 €/kg
  • 200033BL

    Een Nederlandse harde geitenkaas uit Rouveen, Overijssel, gemaakt met gepasteuriseerde melk en vegetarisch stremsel.

    30,55 €/kg
  • 562BL

    De Manchego komt uit Spanje en wordt gemaakt van volle, rauwe schapenmelk en minimaal 3 maanden gerijpt.

    44,25 €/kg
  • 135BL

    De harde kaas wordt bereid uit rauwe schapenmelk en gedurende 10 maanden gerijpt in het hart van de centrale Pyreneeën.

    41,75 €/kg
  • 1240BL

    Deze schapenkaas uit Zuid-Toscane heeft een minimale rijpingstijd van 10 maanden. De kaas heeft een stevige en toch romige textuur, met een fantastisch krachtige smaak waarbij de fruitige tonen zijn behouden.

    55,45 €/kg
  • 351BL

    Deze Zwitserse kaas van rauwe koemelk heeft een natuurlijke rijping doorstaan van 18 maanden. De smaak is licht zoetig en heeft bijzonder krachtige notentinten.

    38,40 €/kg
  • 36BL

    Deze kaas uit de Zwitserse Alpen wordt gedurende de zomermaanden op volledig ambachtelijke wijze van rauwe koemelk gemaakt. De Etivaz heeft een zeer intense smaak.

    50,40 €/kg

Filter

Prijs

4 € - 14 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.