Biologisch

Er zijn 142 producten
1 - 24 van 142 producten weergegeven
  • R270489

    Citroengras is een zeer geurig en smaakvol grasachtig kruid. De stengels hebben een zeer frisse en citrusachtige smaak en geur. De Indonesische naam van citroengras is Sereh. Sereh wordt vooral gebruikt in zeer kruidige gerechten. Denk hierbij aan verschillende soorten curries of Surinaamse gerechten.

  • R20232

    Superior Queen asperges zijn biologisch, ze komen van jonge asperge velden waardoor ze extra mals zijn en ze extra streng gesorteerd. Superior Queens, een asperge met een bijzonder lekkere smaak. Een asperge die volledig op traditionele en duurzame wijze is geteeld. Maar ook een asperge die de natuur in de hoogste mate respecteert en waardeert. Alle...

  • R270025

    Knolselderij is de stevige knol van de selderijplant. De knol is bruingeel van kleur en het vruchtvlees is lichter en heeft een milde, kruidige smaak. Knolselderij kan worden gegeten als groente, maar is bijvoorbeeld ook onmisbaar in de erwtensoep.

  • R270312

    De kriel aardappel heeft gemiddeld een doorsnede van 25 mm. Krieltjes zijn perfect als bijgerecht en kunnen worden gekookt en gebakken. Ook zijn ze geschikt om te frituren. Ook is het lekker om de kriel in zijn schil te laten tijdens de bereiding.

  • R270368

    Van teler Frank de Koning. Hoewel de smaak en de vorm vrijwel niet verschillen van de gewone aubergine is het toch wel de schil die de aandacht trekt. De graffiti aubergine heeft namelijk een mooie paarse schil met romige witte strepen. Perfect om dat beetje extra aan je gerecht te geven. Ook erg leuk om bijvoorbeeld te vullen.

  • R270047

    Gele raapjes, ook wel boter raapjes genoemd, zien er aantrekkelijk uit. De smaak is vergelijkbaar met de meiraap, maar dan wat zachter en zoeter. De gele raap is zeer breed inzetbaar en kan worden gebakken, gestoofd, gekookt, gefrituurd of rauw worden gegeten. Gele raapjes alleen zijn mild van smaak, maar gecombineerd met winterse groenten of zoete...

  • R270017

    Mooi knapperig en heerlijk pittig van smaak. Rode radijs is heerlijk als gezonde snack of in plakjes door een salade. Ook kunnen ze worden bewerkt in soep of aardappelpuree. Vanwege de mooie rode kleur wordt de radijs ook vaak gebruikt als decoratie.

  • R10100

    'Tonen van groen blad, groen fruit, banaan en roodfruit. Een milde fruitige olijfolie, onze bestseller.60% Picual, 20% Arbequina, 20% Alfafarenca, Blanqueta en Genovesa. Picual en Arbequina zijn veel gebruikte olijfsoorten in Spanje. De andere soorten worden alleen verbouwd in deze regio. Op de luxe fles van Masia el Altet 'High Quality' is voor de opdruk...

  • R10101

    'Groen fruit, groen gras, tomaat. Intenser dan de ‘Gold’ maar nog zonder echt scherpe kantjes. 30% Picual, 30% Changlot Real, 40% Alfafarenca, Blanqueta and Genovesa. Gemaakt van 70% alleen lokaal voorkomende olijfsoorten.Masia el Altet heeft een zeer kleine productie doordat alleen olie wordt geproduceerd van eigen bomen. De bomen worden gevoed door...

  • R10103

    'Groen fruit, groen gras, amandel en banaan. Krachtige smaak met zowel fruitigheid als intensiteit, pittigheid en bitters. 100% Picual. Deze olijfolie heeft de meeste onderscheidingen ontvangen en prijzen gewonnen.Masia el Altet heeft een zeer kleine productie doordat alleen olie wordt geproduceerd van eigen bomen. De bomen worden gevoed door het...

  • R10102

    'Groen fruit, groen gras, groene appel, kruiden en mint. Pittigheid en bitterheid beginnen een belangrijkere rol in de smaak te spelen. 100% Changlot Real. Voor 100% gemaakt van alleen lokaal voorkomende olijfsoorten.Masia el Altet heeft een zeer kleine productie doordat alleen olie wordt geproduceerd van eigen bomen. De bomen worden gevoed door het...

  • R270522

    Heerlijk sappig en zoet van smaak. Leuk als variatie op de gewone watermeloen. Deze kleine watermeloen is ook makkelijker te bewaren in de koelkast.

  • R270011

    Van teler Frank de Koning. Als je aan aubergines denkt, denk je al snel aan mediterrane gerechten. Aubergine heeft overigens een neutrale smaak en is dus zeer breed inzetbaar. Aubergine kan je roerbakken met andere groenten, in plakken snijden en in de frituur of vullen in de oven.

  • R270050

    Bloemkool, wie kent het niet. Bloemkool is nog altijd één van de meest gegeten groente in Nederland. Geniet nu extra van wat de natuur te bieden heeft, met deze biologische bloemkool. Wij werken nauw samen met biologische boeren, zorgboerderijen en tuinders uit de buurt om alle producten kraakvers bij jou te krijgen. Geteeld in de volle grond en geen...

  • R270123

    Van teler Frank de Koning. Puntpaprika’s zijn overduidelijk familie van de paprika. Puntpaprika’s zijn een stuk zoeter en hebben een dunner velletje. De Puntpaprika’s zijn verkrijgbaar in de kleuren, rood, geel en groen. Net zoals de gewone paprika verschillen ze bijna niet in smaak. De rode is over het algemeen iets zoeter en de groene variant wat...

  • R270409

    De vrucht kan worden herkend aan zijn ronde vorm, hard en glanzend rood gekleurde schil en aan zijn ongewone vruchtvlees. Maar nog bijzonderder zijn de vele kleine pitjes in het vruchtvlees. De eetbare pitjes zijn bedekt door sappig rood en zoetzuur vruchtvlees. De pitjes zijn heerlijk om los te eten of om door een salade te doen.

  • R270033

    Palmkool, of cavolo nero, is familie van de boerenkool. Het is een kool met een verfijnde smaak. Palmkool is wat steviger, knapperiger en voller van smaak dan boerenkool. Met palmkool kan je veel verschillende kanten op. Er zijn mooie, voornamelijk Italiaanse, recepten mee te vinden.

  • R270111

    Een wat korte, iets dikke komkommer met een dikke en gebobbelde schil. Maar dit is vooral een erg smakelijke komkommer. De smaak is wat sterker, dit komt doordat het vruchtvlees minder water bevat. Dit alles zonder de frisse malsheid te verliezen.

  • R270480

    Deze biologische bloedsinaasappels hebben mooi donkerrood vruchtvlees. De smaak van het vruchtvlees is licht zuur. Deze bloedsinaasappels zijn perfect te gebruiken in desserts. Door de licht zure smaak, wordt je dessert niet snel te zoet. Het rode vruchtvlees geeft iets extra's aan uw gerechten.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het...

  • R270026

    Spitskool is een wat sappigere en zachtere koolsoort dan de ronde variant. Net als de witte kool is de spitskool zeer breed inzetbaar. Ook de spitskool kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. Roerbakken is ook uitermate geschikt met spitskool. Deze groente is niet alleen lekker, maar zit ook bomvol vitamine C.

  • R100091

    De Reine Victoria pruim is een ei-vormige pruim met een rode schil. Deze pruim heeft een heerlijk zoete, iets zure smaak. De pruim is rijp als hij stevig aanvoelt maar bij een lichte vingerdruk meegeeft. 

  • R100038

    De Gieser Wildeman, de stoofpeer bij uitstek. Deze peer heeft een zeer zoete smaak. Ongekookt is de peer niet geschikt voor consumptie. Deze stoofpeer kookt vuurrood en is zo zoet dat suiker toevoegen niet per se nodig is. Zeer geliefde en vooral erg lekkere stoofpeer.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R330023

    Deze siroop is mooi zoet van smaak met veel aroma. Perfect als zoete smaakmaker zonder suiker toe te voegen. Gebruik de siroop als honingvervanger bij kwark of yoghurt.

  • R35030

    Spirulina is een alg die bij de meeste mensen bekend is als poeder of tablet en geroemd wordt om zijn gezonde voedingsstoffen. Rungis is continu opzoek naar smaakvolle en verse producten. Verse spirulina is hier een mooi voorbeeld van en is een echte toevoeging met zijn bijzondere smaak.De spirulina leveren we in diepgevroren cups van 100 gram aan je...

Filter

Prijs

1 € - 35 €

Leveranciers

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.